Eve Online > NoobGarten
Korporacje
misao:
--- Cytat: Albi w Listopada 12, 2007, 16:02:08 ---Amarzy rozpatrywali konstrukcję statku opartą na antycznych katedrach, ale nie dostali licencji od games workshop. Zreszta to chyba dobrze, statki ktorych projektancji wlozyli 5 razy wiecej pracy w dekoracyjne czaszeczki niz w silniki i reaktory troche nie tegują z "powaznym SF" Eve.
--- Koniec cytatu ---
eee.. co ty... t2 gargulce, dread guristas czaszki, a kaplica pokladowa juz wbudoana u ammarow ;p
Lord_Xavierus:
Kurde ledwo co się na forum zalogowałem i już nabroiłem :/ a co do statku to nie był robiony przez fanów... Wymyślili go i naszkicowali twórcy Warhammera 40k: Dawn of War czyli firma THQ a statek należy do Imperium Ludzi :P
misao:
To jest pancernik klasy Gothic. i wymyslilo go games workshop, tworcy gry o naszwie Warhammer 40.000. takiego figurkowego bitewniaka. Mozna go znalezc w grze figurkowej o nazwie Battlefleet Gothic. Tu masz figurke
http://andygomez.files.wordpress.com/2007/06/emperor.jpg
THC ma prawa do komputerowej wersji 40... ale proesze nie naduzywac mojej cierpliosci, albo Ordo Hereticus sie wacpanem zainteresuje >_> albo Oficio Assasinorum <_<
Lord_Xavierus:
mam jeszcze tylko jedno pytanie... Czy jak kupię time code dwa razy, to mogę wpisać je odrazu ? Czy muszę najpierw wpisać jeden a po miesiącu drugi?
I przepraszam za to wszystko co zrobiłem...
Michieru:
Widzę świetlaną przyszłość kolegi w Ichneułomowni a.k.a. wspomnianej juz przez Voulture'a korporacji Chapterhouse :)
PS: Jakim cudem on się tu jeszcze uchował?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej