Eve Online > NoobGarten

Korporacje

<< < (3/8) > >>

Ellaine:
Amarzy rozpatrywali konstrukcję statku opartą na antycznych katedrach, ale nie dostali licencji od games workshop. Zreszta to chyba dobrze, statki ktorych projektancji wlozyli 5 razy wiecej pracy w dekoracyjne czaszeczki niz w silniki i reaktory troche nie tegują z "powaznym SF" Eve.

Lord_Xavierus:
Kurde chciałbym już grać ale muszę czekać aż gościu dostanie kasę za Time Code :/ Mam nadzieje że mój skromny Niszczyciel jeszcze jest :P a i kupiłem sobie 100 mln ISK :P Wiec mam nadzieje że sobie jakiś lepszy statek kupie :)

Nienazwany:
jej nie pisz takich rzeczy ....usun to usun.....a jezeli ju zmusisz to napisz:
a i nie kupilem sobie 100 mln isk wiec nie mam nadziei ze sobie kupie jakis lepszy statek
Ps.pie.....kochanych iskierow

Xarthias:

--- Cytat: Xavierus  Wordsworth w Listopada 12, 2007, 16:40:15 --- a i kupiłem sobie 100 mln ISK

--- Koniec cytatu ---
To poprosimy jeszcze nicki Twój i kolesia od którego dostaniesz kasę, żeby wiadomo było kogo banować.

KUPOWANIE I SPRZEDAWANIE ISKÓW JEST DO KURWY NĘDZY NIELEGALNE, A ZA CHWALENIE SIĘ CZYMŚ TAKIM TO TYLKO BANA MOŻNA ZEBRAĆ
Czytać regulamin forum, EULA gry i nie pierdolić głupot

EverSin:

--- Cytat: Xavierus  Wordsworth w Listopada 12, 2007, 16:40:15 ---Kurde chciałbym już grać ale muszę czekać aż gościu dostanie kasę za Time Code :/ Mam nadzieje że mój skromny Niszczyciel jeszcze jest :P a i kupiłem sobie 100 mln ISK :P Wiec mam nadzieje że sobie jakiś lepszy statek kupie :)

--- Koniec cytatu ---

mhm, nie przyznawal bym sie do tego, za kupowanie/sprzedawanie iskow dostaje sie bana ^^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej