Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions 2
Dormio:
--- Cytat: Voulture w Lutego 11, 2008, 19:41:18 ---Dormio nie do konca ci to wyjasnil.
Masz Logi, kltore od razu sobie topisz - to pozostalosc z dawnych czasow, patrz na to jak na pre dodatkowych mineralkow (nocxium leci z tego).
Tagi przydaja sie teraz zawsze, kazdym modul faction iwiekszosc statkow wymaga teraz procz LP(ktore dostajesz za misje) i Iskow dodatkowo paru tych niesmiertelnikow. Niektore drogie, niektore tanie, warto zbierac bo prawi nic nie zajmuja.
Dodatkowe smieci jak Zbikoki Card, Elite Drione A.I. itd touz do niczego nie potrzebne smieci. Maja wartosc jedynie kolekcjonerska (jak ktos lubi smieci i liczy, ze CCP sobie za pare lat o tym przypomni i zrobi je nagle super przydatne).
--- Koniec cytatu ---
Racja... spojrzałem na słowo tag i napisałem odpowiedź. :-X
Logi - opis zawiera wskazówki gdzie można znaleźć "lepsze" skupiska NPCów. Obecnie w zasadzie można powiedzieć, że zostało to zastąpione przez cosmic anomalies.
Tag - nie mogłem sobie przypomnieć słowa, a Voulture proszę... od ręki... oczywiście, że chodzi o nieśmiertelniki ;D
Transpositional Code - Voulture napisał - już niepotrzebne bo wycofane (cosmic anomalies), kiedyś pełniło czasem rolę klucza pozwalającego na przejście na kolejny poziom kompleksu
Szyszak:
witam,
czy ktos moze mi powiedziec co to jest to upgrade hardpoints? co ja moge tam zaintalować? czemu to sluzy?
vulor:
Ja Ci nie powiem, ale może laska w tutorialu Ci powie...
Gers:
Od 2 dni prubuje zagrać w EVE ale nie wiem jak sterować statkiem. Pomocy!!
Goomich:
Włącz tutorial.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej