Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions 2
Voulture:
Web.
Skeer:
Jeszcze skill motion prediction, Panowie szanowni :angel:
Dormio:
--- Cytat: Christoforos w Grudnia 23, 2007, 21:25:00 ---Przeglądałem sobie dział science (skille) i kilka z nich mnie zaciekawiło, co to za mutowanie DNA? Do czego się przydaje, jak się to robi?
--- Koniec cytatu ---
Chwilowo się do niczego nie przydaje, jak już napisano wcześniej - na razie nie jest wprowadzone. Informacyjnie - ma to być odpowiednik boosterów, które już znajdują się w grze, a dokładniej ma modyfikować niektóre z cech Twojego charka poprzez aplikowanie DNA z określonymi parametrami. Co ciekawe DNA jest wprowadzone do gry i można zdobyć, a nawet uzbierać spory zapasik (np. Elena Gazky, Zor, Kruul i inne).
Patrząc na wybrane przykłady można sobie wyobrazić co aplikowanie danego DNA dawałoby (np. Kruul DNA prawdopodobnie wzrost ROF'u rakiet).
Inna teoria mówi (mniej popularna), że DNA mutatory miały pozwalać na dostęp do unikalnych lokalizacji.
DaBlades:
--- Cytat: Dormio w Grudnia 27, 2007, 10:36:02 ---Chwilowo się do niczego nie przydaje, jak już napisano wcześniej - na razie nie jest wprowadzone. Informacyjnie - ma to być odpowiednik boosterów, które już znajdują się w grze, a dokładniej ma modyfikować niektóre z cech Twojego charka poprzez aplikowanie DNA z określonymi parametrami. Co ciekawe DNA jest wprowadzone do gry i można zdobyć, a nawet uzbierać spory zapasik (np. Elena Gazky, Zor, Kruul i inne).
Patrząc na wybrane przykłady można sobie wyobrazić co aplikowanie danego DNA dawałoby (np. Kruul DNA prawdopodobnie wzrost ROF'u rakiet).
Inna teoria mówi (mniej popularna), że DNA mutatory miały pozwalać na dostęp do unikalnych lokalizacji.
--- Koniec cytatu ---
Ja tam wolę wersję, że będą to odpowiedniki boosterów/impów dla Jovian :idiot2:
misao:
beda sluzyc to hodowania blood elfow >_>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej