Eve Online > NoobGarten

Brutor Pirate

<< < (2/7) > >>

Vermian:

--- Cytat: Marcin Kowalski w Października 28, 2007, 13:00:57 ---na zmianę stats już za póxno chyba będzie. co do charyzmy to mam jej tak srednio. malo mam inta i memory a wszystko co mam laduje w percepcje i sile woli. reszte laduje w charyzme.

--- Koniec cytatu ---

Jest cały temat poswięcony skillom i statom na stronie głównej EVE, podobnie jak fitom różnych statków. Najważniejsze atrybuty dla pilota to percepcja i inteligencja, więc jak masz słabą inteligencję  lepiej zrobić poprawki teraz niż stwierdzić za parę miesięcy że wszystko trenujesz znacznie wolniej niż inni. Od percepcji zależy to jak szybko nauczysz się latania statkami i obsługi broni do nich. Od intelignecji zależy wiele umiejetności odpowiedzialnych choćby za jakość pancerza i modułów naprawczych, czy moduły wspomagające strzelanie, albo utrudniające to innym. Umiejętności zależne od inteligencji również umożliwiają zamontowanie większej ilości dział/modułów na statku czy też optymalizują zużycie capacitora, zwiększają jego pojemność, a każda z tych umiejętności pomaga trochę w walce. Charyzma jest jedyną statą co absolutnie nic nie pomaga w lataniu, chyba że masz zamiar latac command shipem lub battlecruiserem i dodawać bonusy swojemu gangowi z odpowiednich skillów i modułów.

Propo statków pirackich to nada się wszystko co bierze dużo dział robiacych mocne kuku i jest do tego szybkie. Prawdopodobnie statki Mintmarów i Gallente będą najlepsze do tego celu. Szczegółów lepiej się dowiedz od doświadczonych piratów, albo z forum. Wpisujesz nazwę statku w wyszukiwarce na stronie głównej EVE z dopiskiem "fit" czy "fitting" i pewnie dostaniesz całą masę na temat konfiguracji do pve i pvp.

misao:
ramnsomowanie shhuttlem... kurde bede musiala sprobowac....

SpookyPl:
co to to ramnsonowanie?
kurcze, nie da się zrobić coś z tym shuttlem, żeby mu załozyć jakieś działko?

Max Rihie:
"Szatl" to takie cudeńko, do którego nie można nic włożyć  ;) Jego jedyną zaletą jest szybkość.

misao:
ransom- okup
ransomowanie - rzadanie okupu

A dlatego ciezko shuttlem, ze shutle jest zupelnie pozbawiony mocy ofensywnej ... no chyba ze mowimy o shuttle of doom+5x fightery:P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej