Eve Online > NoobGarten

CARRIER, MS

<< < (7/9) > >>

Goomich:

--- Cytat: Dormio w Października 26, 2007, 14:35:53 ---Na razie frachtowce nie mają. Do wykonania skoku potrzebny jest Jump Drive Operation, a ten skill też się nie odwołuje do Capital Ships. Jeśli to zostanie zachowane, to wówczas prawdopodobne jest, że będą mogły korzystać z bram. W ten sposób transport 0.0-highsec będzie jeszcze łatwiejszy, a taki frachtowiec praktycznie nie do zatrzymania.

--- Koniec cytatu ---

Dlatego pewnie będzie dosyć słaby, żeby nie trzeba było wielkiej floty by ubić go w hisecu. Ewentualnie wojny 0.0 będą też toczyć się w imperium.

Dormio:

--- Cytat: Mona X w Października 26, 2007, 14:45:14 ---Dlatego pewnie będzie dosyć słaby, żeby nie trzeba było wielkiej floty by ubić go w hisecu. Ewentualnie wojny 0.0 będą też toczyć się w imperium.

--- Koniec cytatu ---
Nawet jak będzie słaby to jeśli nie masz wojny z właścicielem frachtowca to dość dużo jednak sił musisz zaangażować by obecnie frachta ubić. Jeśli będzie miał T2 resisty porównywalne z T2 transportowcami... no cóż, to takie proste to nie będzie.
Do tego wchodzą nowe implanty - do agility. Wątpię by na tyle zmieniły jego bezwładność by skakał jak ceptor, ale pewnie bliżej mu będzie do BSa niż do capitala, jeśli pilot będzie miał taki secik.

Goomich:
No właśnie o to mi chodzi, żeby nie był mocniejszy niż zwykły fracht. Bo jak dadzą mu wytrzymałość frachta + tech2, to będzie z tego logistic pwnmobile.

Yogos:
E tam resisty,
Z tego co pamiętam i poprawcie mnie jeśli sie myle to fracht to ma armora czy shielda mniej jak przeciętny BS.
Na strukturze ma za to od groma hit pointów. Jak nie dadzą low slotu na DC to mnie te resy na armora/shielda zwisają.

DaBlades:

--- Cytat: Yogos w Października 26, 2007, 15:14:49 ---E tam resisty,
Z tego co pamiętam i poprawcie mnie jeśli sie myle to fracht to ma armora czy shielda mniej jak przeciętny BS.
Na strukturze ma za to od groma hit pointów. Jak nie dadzą low slotu na DC to mnie te resy na armora/shielda zwisają.

--- Koniec cytatu ---

Za to jak dadzą mu sloty to z takim DC T2 będzie całkiem niezłym "orzeszkiem"
Ale myśle, że jeżeli będzie kosztówał 2-3B to jednak musi być troszeczkę trudniejszy do zarypania niż zwykły fracht

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej