Eve Online > NoobGarten
Cosmic Anomaly
Tomash Kovahlsky:
--- Cytat: Ivil w Października 30, 2007, 17:30:03 ---
--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Października 15, 2007, 14:26:43 ---albo nie czytasz tego co pisze, albo z brakiem zrozumienia.
--- Koniec cytatu ---
... albo ty piszesz nie na temat. Ja pisze ze multi nie odrozniaja anomalii od syngatur a ty odpisujesz ze questy odrozniaja.
a spieram sie o to dlatego aby nie prowadzac nowych graczy w blad.
--- Koniec cytatu ---
Nieprawda... caly czas na temat pisze... tylko Ty chyba za szybko czytasz...
--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Października 15, 2007, 13:13:09 ---
--- Cytat: Ivil w Października 12, 2007, 21:35:23 ---a jednak multispectrale nie dzialaja poprawnie sprawdzone i pewne na 98% (bo przy skanowaniu nic na 100% nie moze byc pewne)
--- Koniec cytatu ---
To albo masz jakiegos bug'a, albo cos zle robisz... mi wszystko dziala poprawnie. Jak skanuje tylko Cosmic Signature (tylko ten typ mam zaznaczony do wyszukiwania, ew. dodaje jeszcze Ships), to nawet jak w systemie sa tez Cosmic Anomaly, to one mi sie nie pokazuja na skanie. A bawie sie w skanowanie dosyc czesto (co najmniej kilka razy w tygodniu).
--- Koniec cytatu ---
i dotyczy to wlasnie Multispectrali.
--- Cytat: Mario DelTorres w Października 30, 2007, 13:16:07 ---1. przy skanowaniu multispectralem nie trzeba zanznaczać żadnej opcji, albo jak się chce to wszystkie zaznaczyć, Multi i tak działa swoim trybem czyli podaje wszystkie sygnały w systemie niezależnie czy to anomally czy signature.
--- Koniec cytatu ---
Niestety mylisz sie. Owszem, Multispectrale sluza TYLKO do wyszukiwania Anomalii i Sygnatur kosmicznych (czyli np. statkow nie znajdziesz)... ale wlasnie to co zaznaczysz ma znaczenie. Zaznaczenie Sygnatur da w wyniku Cosmic Signature, zaznaczenie Anomalii da w wyniku Cosmic Anomaly, zaznaczenie obydwu da w wyniku jedno i drugie. Poki co Cosmic Anomaly pojawia sie jako Unknown - wiec jesli szukasz tylko sygnatur, zaznacz TYLKO Cosmic Signature przed skanowaniem.
--- Cytat: Mario DelTorres w Października 30, 2007, 13:16:07 ---Przy planowanych zmianach ma podawać trochę więcej informacji, więc po skanowaniu multi będziemy wiedzieć czy warto skanować tutaj czy też nie.
--- Koniec cytatu ---
Miejmy nadzieje, ze tak bedzie :D
ivil:
musisz byc jedyna osoba w eve ktorej to dziala poprawnie, nawet devowie nie maja tego przywileju. bug jest znany, udokumentowany i ma byc poprawiony w wraz z wjesciem trinity. to ze bedziesz sie upieral ze dziala poprawnie to nic nie zmieni.
Tomash Kovahlsky:
widac mam szczescie :P
Bluszcz:
nie prosciej gdzies u nas sie umowic i w 2 to sprawdzic?
ivil:
ustawka na planetce covertami :>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej