Eve Online > NoobGarten

Cosmic Anomaly

<< < (10/12) > >>

marioosh:
trochę odgrzewam, ale tylko troszkę:
1. przy skanowaniu multispectralem nie trzeba zanznaczać żadnej opcji, albo jak się chce to wszystkie zaznaczyć, Multi i tak działa swoim trybem czyli podaje wszystkie sygnały w systemie niezależnie czy to anomally czy signature. Przy planowanych zmianach ma podawać trochę więcej informacji, więc po skanowaniu multi będziemy wiedzieć czy warto skanować tutaj czy też nie.
2. Nie wiem czy pamiętacie devbloga, który wyjaśniał czym będą anomalie (zanim jeszcze się pojawiły) otóż CCP dąży do całkowitej likwidacji statycznych bełtów, a co za tym idzie i ratów na paskach. Kopanie ma być całkowicie związane z exploracją, a dla tych piszczków, którzy chcą sobie polatać na raty, a nie chcą skillować exploracji to wprowadzono anomalie. ot co. więc komu się nie podoba, to niech lepiej się przyzwyczaja :D
pozdrawiam.

SpookyPl:
Nie wiem co rozumiesz przez gas cloud, ale przed chwilą miałem okazję lecieć na anomalię i było tam własnie kilka NPC w brązowej chmurze. Nie wiem czy to był Gas Cloud, bo miałem chwilę i musiałem się stamtąd zabierać  :)

Yogos:
Gas clouds to do piguł hyr hyr hyr.
To co widziałes to tylko bajer żeby ładniej i kolorwiej kosmos wyglądał.

ivil:

--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Października 15, 2007, 14:26:43 ---albo nie czytasz tego co pisze, albo z brakiem zrozumienia.

--- Koniec cytatu ---

... albo ty piszesz nie na temat. Ja pisze ze multi nie odrozniaja anomalii od syngatur a ty odpisujesz ze questy odrozniaja.

a spieram sie o to dlatego aby nie prowadzac nowych graczy w blad.

marioosh:

--- Cytuj ---Nie wiem co rozumiesz przez gas cloud, ale przed chwilą miałem okazję lecieć na anomalię i było tam własnie kilka NPC w brązowej chmurze. Nie wiem czy to był Gas Cloud, bo miałem chwilę i musiałem się stamtąd zabierać 
--- Koniec cytatu ---

jak wciśniesz 'alt' to pokażą się tobie ikonki wszystkich widocznhych dla ciebie elementów, jeżeli któraś się nazywa 'Harvestable Cloud (i tu nazwa surowca)' to jest chmurka któa da się harvestować, czyli wyciągać surowce na produkcję boosterków. :D
np. taj jak tu widać :
http://dl.eve-files.com/media/corp/REUNION/gas-cloud-1-0.jpg

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej