Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[BOB] taktyki, legendy, mity

<< < (5/7) > >>

Michieru:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Październik 08, 2007, 13:43:54 ---CORM nie żyje, RISE umiera, FAT nisestety pada bo bob mial ostatnio mniej laga od koalicji (nie mowie LOL BOB HAX, stwierdzam jedynie fakt, powodow może być wiele). Gdy RISE straci sov4, feyth właściwie będzie nasze poza wciąż broniącym się OOYZ. Ofensywa trwa w wielu miejscach naraz i przebiega bez większych zakłóceń (poza OOY i FAT). A co do polityki globalnej to GF zatrzyma sie dopiero w Delve. Osobiście spodziewam się ofensywy na tereny ISS, o ile francuzi z TCF nie zajmą ich terenów zanim porządnie się nie rozpędzimy.

--- Koniec cytatu ---

Wszystko fajnie, Bruce. Obiektywnie jednak patrząc, padnięcie FAT dziś może pociągnąć za sobą przybycie BoBa do RIT celem ratowania RISE, co nieco opóźni przebieg ofensywy na Feythabolis, nie wspominając o tym, że tygodnie momentami naprawdę nudnego griefingu RIT i okolic poszłyby na marne (no może niezupełnie, liczebność RISE ciągle spada).

PS: Eye of Terror plz  ::)

cthsqd:

misao:
nah bzdura. Bob to podli zachodni imperialisci. to ruscy sa czerwoni i smierc im za to.

Ellaine:
A gospodarka centralna i komunizm jest po obu stronach, w różnej formie i stopniu zależnie od korporacji członkowskiej.

misao:
to jak sie rzadza korpy mi wisi :p ja po prostu nie lubie ruskich:)

A z doswiadczenia wiem ( znam wielu rosyjskich emopigrantow w niemczech) ze ci ludzie maja tak wyprane mozgi , ze siedzac w miemczech placza za zwoazkiem radzickim, bo co z tego ze chleba nie bylo. ale byli imperiaum i kazdy sie z nimi liczyl. Ci ludzie nie znaja histori. Spytaj ich o katyn to powiedza zae to niemiecka prowokacja byla. 18 wrzesnia top bylo wyzwolenie, i zabezpiec zenie rosjan w polsce. a w ogole to polacy powinni im dzieklowac za 50 lat ochrony

A wracajac do tematu. Bob  wpada w ta sama polapke co LV. LV tez chcialo reperowac kase ally kosztem sojusznikow i petow. i we fekcie Pety sie wynioslya sojusznicy ich olali. Szczegolnie ze pety LV w sporej mierze chcialy pomagac LV i montowaly jakis opor

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej