Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polski zjednoczony ally

<< < (13/29) > >>

MightyBaz:
spoko, mozna zbudowac taki allians, tylko bedzie sobie latal w empire...czasem robil roaming wypady , moze nawet jakiegos posa sobie postawi w low secu, zeby copy bpo robic do inwencji i tyle. Zreszta to ze coven jeszcze istnieje to potwierdza co napisalem - zadnych celow, zadnych assets - taki freelancerski pewpew - luzik.

Zolthar:

--- Cytuj ---Zreszta to ze coven jeszcze istnieje to potwierdza co napisalem - zadnych celow, zadnych assets - taki freelancerski pewpew - luzik.

--- Koniec cytatu ---

To potwierdza twój brak wiedzy o innych i brak wyobraźni :) reasumując nie jesteś w stanie nic zrobić w EVE bez większego tatusia.

MightyBaz:
ty sie zolt nie wzbudzaj, tylko napisz cos o coven, osobiscie nic do was nie mam - ale jakos nie slyszalem zebyscie posiadali jakies wlosci w 0.0

Michieru:

--- Cytat: Mighty Baz w Październik 09, 2007, 13:42:12 ---ty sie zolt nie wzbudzaj, tylko napisz cos o coven, osobiscie nic do was nie mam - ale jakos nie slyszalem zebyscie posiadali jakies wlosci w 0.0

--- Koniec cytatu ---

1 konstelacja w Stain, współdzielona z jeszcze jednym corpem.

yildun:

--- Cytat: Zolthar w Październik 09, 2007, 13:37:43 ---
--- Cytuj ---Zreszta to ze coven jeszcze istnieje to potwierdza co napisalem - zadnych celow, zadnych assets - taki freelancerski pewpew - luzik.

--- Koniec cytatu ---

To potwierdza twój brak wiedzy o innych i brak wyobraźni :) reasumując nie jesteś w stanie nic zrobić w EVE bez większego tatusia.

--- Koniec cytatu ---

eh wyprzedzil mnie :(

btw. znając realia chwalenie się włościami może jedynie spowodować zainteresowanie się nami ale w innym guście "lecimy do ... rozwalimy tym głupim polaczkom to i tamto", "damy im nauczke niech się nie szlajają gdzie nie powinni" etc... a realia są takie, że to w 99% będzie jakiś pseudozazdrosny polak :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej