Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polski zjednoczony ally

<< < (21/29) > >>

Terion:
Duzo zostalo powiedziane, ale najwazniejszym problemem nie bedzie organizacja czy strefa czasowa. Problemem bylby wybor polityki. Ludzie stoja po roznych stronach barykady i jelsi milaloby sie cos tworzyc to zgodne z wlasnie ich poloityka, najlepiej w najblizszej oklicy. NO i tu poczatek konca. Dla czesci ludzi to bez znaczenia, rzucic dana strone przejsc do opozycji. Dla innych takie zagranie jest zwyczajnie nie do przyjecia.

Laira ty nawet nie kombinuj ;P

Venzon 2003:
co z tego, ze na centrali jest duzo polakow skoro nikt nie jest zainteresowany pvp

na samo wspomnienie o pvp albo 0.0 mozna od razu uslyszec, ze to nie dla nich, moze za rok... WTF?!

po przekroju polskich korpow widac, ze wieksza czesc polakow jest zainteresowana glownie czyms innym niz pvp

nie wiem co z tym zrobic generalnie...

Venzon 2003:

--- Cytat: Terion w Październik 10, 2007, 13:31:06 --- Problemem bylby wybor polityki. Ludzie stoja po roznych stronach barykady...

--- Koniec cytatu ---

to juz nie powinno byc problemem...

ani coven ani ex-ion nie jest przywiazany "emocjonalnie" do jednej ze stron a w waznej kwestii sie zgadzamy - nie lubimy boba i jego polityki

pewna neutralnosc jaka reprezentuje teraz coven moze byc nawet zabawna i wygodna
duzo mercsow i zabijakow stosuje taki uklad

mam nadzieje, ze szybko skoncza sie te wielkie naplandy i bedzie jak kiedys :D

Hastrabull:
nic. ludzie sie boja bardzo czesto.

ja pamietam, ze jak zaczynalem, to przez pol roku balem sie wleciec ponizej 0.5. a jak juz wlecialem, to mnie 3 fiutkow z Curse Alliance ujebalo na belcie (tak kopalem sobie, myslalem, ze jak mam bs'a to jestem niezniszczalny :D)

tydzien pozniej bylem u nich w corpie i skillowalem mwd ;) hehe

jest to spowodowane faktem, iz cena smierci w tej grze jest wysoka. zeby ktos chcial sie bawic w pvp, musi zlapac bakcyla, musi dostac impuls, ktory musi mu sie spodobac :)

jedyne co mi przychodzi do glowy, to porekrutowac troche ludzi, wyciagnac ich do 0.0, pokazac ze pvp moze byc fajne i bezbolesne (tanie frejki itp). a potem juz sie potoczy samo.

Fedajkin:

--- Cytat: Terion w Październik 10, 2007, 13:31:06 ---Laira ty nawet nie kombinuj ;P
--- Koniec cytatu ---
Nie kombinuje, bo słuchanie/czytanie twoich narzekań jest bezcenne  :2funny: no i nadal mam cichą nadzieję, że powiodą się nasze pertraktcje i... ups... trochę się za bardzo rozpędziłem  :ban:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej