Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[TRI] Ofensywa przeciwko -Y-

<< < (19/37) > >>

Dormio:
Mnie się pytasz ? U mnie usłyszysz jedyną sesnowną odpowiedź: poddać się  ;) ;D

Ja generalnie jestem zwolennikiem unikania bezpośredniego starcia do momentu kiedy nie mam zdecydowanej przewagi, bo zbyt często traciłem shipy kiedy mi się coś wydawało. W przypadku korporacji oznacza to walkę podjazdową i niszczenie tras zaopatrzenia, czyli uniemożliwianie funkcjonowania korpa. W przypadku ally to będzie kompletna blokada danego terenu.
Wybraliście drogę otwartej wojny, decydując się tym samym na aktywne działania. Nie mnie oceniać czego oczekiwaliście, nie mnie oceniać po co to zrobiliście. Jednak ewidentnie macie obecnie problem z własnym sukcesem. Nikt nie zamierza tracić masowo shipów tylko dlatego, że WAM chce się powalczyć. Proponuję zacząć negocjacje z -Y-...

...tik, tak, tik, tak... czas leci POSy żrą paliwo, ludzie się nudzą, inni buszują na Waszym terenie...

Venzon 2003:
nie ma w tej chwili walk moroz
w prime time tri ma przewage w capitalach atm... wiec nie ma walk na capsy
floty bsow nie odgrywja zadnej roli w tej chwili bo nie sa stanie niczego osiagnac

my juz od dawna nie wklejamy killi na griefwatcha ale faktycznie od kilku dni nie bylo roamow

wczoraj rano wrzucilismy dopiero flote capsow do l-c i wyciagnelismy caly swoj stuff i statki... sie tri nakampilo a i tak 10 pelnych carrierow im wyjebalo  ;D

LosBekoczoS:

--- Cytat: Dormio w Października 11, 2007, 12:03:50 ---
--- Cytat: ArchenTheGreat w Października 11, 2007, 09:52:01 ---Krall Amarr opuścił swoich kolegów z YW i uciekł do MC licząc na wydostanie swoich statków.
--- Koniec cytatu ---
Eh... trza było mu ukraść Nyx'a jak była wczoraj okazja... ale chyba jestem zbyt uczciwy na takie zagrania  ::)
Uciekł, nie uciekł - znasz powody jego odejścia ? Jeśli nie znasz to po co w ogóle postujesz ?

Czy ktoś z nas komentował np tego typu rzeczy:
"Well our original plan was to go back and take this space we have wanted, but looking at our forums, and alliance chats looks like many corps are leaving. I know I am in one of the larger corps in Triumvirate and we are leaving in about 3 days. Congrats to all of the You What and friends that won, we had some good fights and conga lines."
Nie ma znaczenia czy to jest napisane dla jaj czy naprawdę. Jeśli dla jaj to tym bardziej świadczy o Was jak podchodzicie do walki, jeśli to prawda... to nikomu chyba się nawet nie chce tego komentować.

--- Koniec cytatu ---

Dormio ... dales sie zlapac na scama :D

http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=610729 <- to o IAC
http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=610733 <- to o BOB

Koles sie nawet nie stara zmieniac txt :D
Bo CAOD na Eve-o to trza czytac co chwile prosze pana Dormia :D

Dormio:
Przecież napisałem, że nie ma znaczenia czy pisane dla jaj czy naprawdę. Natomiast na "własny" scam to się kolega z TRI dał złapać...

Hastrabull:

--- Cytat: Venzon 2003 w Października 11, 2007, 15:14:02 ---nie ma w tej chwili walk moroz
w prime time tri ma przewage w capitalach atm... wiec nie ma walk na capsy
floty bsow nie odgrywja zadnej roli w tej chwili bo nie sa stanie niczego osiagnac

my juz od dawna nie wklejamy killi na griefwatcha ale faktycznie od kilku dni nie bylo roamow

wczoraj rano wrzucilismy dopiero flote capsow do l-c i wyciagnelismy caly swoj stuff i statki... sie tri nakampilo a i tak 10 pelnych carrierow im wyjebalo  ;D

--- Koniec cytatu ---

no dokladnie. Widzisz Archen. Kampicie, kampicie a i tak nic wam to nie daje. Wszystko (oprocz bodajze jednego myrmidona) lacznie z capital shipami udalo nam sie wyciagnac wczoraj rano. Nie napotkalismy zadnego oporu. To samo robia inne corpy.

Ogolnie nie macie pokrycia w strefach czasowych zeby cokolwiek osiagnac.

Kiedy wy kampicie, my gramy na altach.
Kiedy was nie ma, my stawiamy POSy, organizujemy zaopatrzenie, uzupelniamy paliwo w POSach itp itd.

Ogolnie wpieprzyliscie sie (za przeproszeniem) w typowy POS war. Mysleliscie, ze bedzie tak fajnie zabawnie, wiedziecie do nas, my grzecznie stracimy troche staktow a potem oddamy wam Fade.
Przykro mi, ale tak sie nie stalo.

Dlatego tez proponuje Ci tak jak i inni tutaj (podobno jestes jakims tam dyrektorem) zaczac powazne rozmowy z YouWhat jak z twarza wyjsc z tej sytuacji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej