Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[TRI] Ofensywa przeciwko -Y-
Goomich:
--- Cytat: Vic Brunner w Październik 25, 2007, 20:13:20 ---czytaj ze zrozumieniem, bo najwyrazniej masz z tym problem.
Co mnie obchodzi z jakiego powodu MH pojawilo sie na terenach YW?
Podalem przyklady negujace wypowiedz Archena, pokazujace, ze sie mija z prawda w kwestii "atakowania YW TYLKO przez Tri",
--- Koniec cytatu ---
Niezbyt ci to wychodzi.
--- Cytat: ArchenTheGreat w Październik 25, 2007, 12:23:32 ---Nikt innych aliansów o pomoc nie prosił. Od początku mówiliśmy, że chcemy aby to była operacja tylko TRI kontra YW.
--- Koniec cytatu ---
korpusz:
--- Cytuj ---Secundo:
kogo obchodzi K/D? Tak oczywiscie, BOB ma cudowne K/D ale z goonami przegrywa i to mocno. YW tez moze sobie miec cudowne K/D dzieki POSowi ale fakt faktem - wlasnie jestesmy w XZH, pomachaj nam na localu. Ah tak... "nie obchodzi mnie ten alliance" - doskonale wytlumaczenie. Po angielsku brzmi to "i never wanted to be in that alliance anyways" zdaje mi sie?
....
Po piate:
alliance chat dziennie ma okolo 150-200 osob, jesli ktos CHCE do gangu dolaczyc mam mu powiedziec "sorry mamy 10 statkow, poszukaj sobie innego gangu"? To ze jestescie outblobowani oznacza jedno: nie macie aktywnych PvPerow. Tutaj na pytanie o gang z wejscia dostajesz 20-50 chetnych (tak zdarza sie stworzyc 50 osobowy gang w ponizej 5 minut). Chcesz cos takiego? Znajdz sobie dzialajacy alliance.
--- Koniec cytatu ---
Niestety wyrywkowo ale jakbys słuchał to byś nie pisał takich bzdur. BUFU nie lata w 50 osobowych gangach bo ma na YW wyj***** i ich nawet nie próbuje zapraszac.
Dlaczego jestesmy w YW bylo juz tlumaczone wiec sobie poszukaj.
Hastrabull:
Panowie,
Albo sie uspokoicie, albo posypia sie Bany. I posypia sie wszystkim. Tak zeby dac na ochloniecie.
:ban: WARNING
Dormio:
--- Cytat: ArchenTheGreat w Październik 25, 2007, 19:38:30 ---Widzisz więc, o jakiej propagandzie piszę. Nie mam nic przeciw wyjaśnianiu motywów postępowania ale skoro chcesz koniecznie trzymać się suchych faktów to zacznij od siebie.
--- Koniec cytatu ---
Sprawdź w jakim celu słowa umieszcza się w cudzysłów.
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Voulture w Październik 28, 2007, 15:06:21 ---
--- Cytuj ---2007.10.28 13:16
Triumvirate have accepted YouWhats surrender. At 13.30 today standings will be set for 7 days in which time they will remove ALL assets from Cloud Ring and the FIO station in Fade.
--- Koniec cytatu ---
Ktos potwierdzi?
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam. Powyższy cytat jest fragmentem z posta wysłanego przez Darknesss do całego aliansu. Wygląda na to, że przynajmniej przez jakiś czas będziemy z BuFu na blue. :)
--- Cytuj ---Ps. Ja moge poingerowac, zrobie czystkę na ostatnich paru stronach, zrobie nowy temat na historię... Pytanie czy mam :>
--- Koniec cytatu ---
Jeśli chodzi o moje posty to się nie krępuj. Nie jestem zbyt biegły w technice forum.
No to poingerowałem :)
Wątek wydzielony: http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=4791.0
Wydzielone posty: http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=4793.0
W razie jakichkolwiek wątpliwości prosze o PW.
Voulture
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej