Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[TRI] Ofensywa przeciwko -Y-

<< < (23/37) > >>

Hastrabull:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Października 11, 2007, 23:10:08 ---Dziś po południu TRI przejęło stację w C4C. To już druga stacja w Fade przejęta przez TRI. Pierwsza została przejęta kilka dni temu w systemie I-UUI5.

--- Koniec cytatu ---

no wiec zostaly wam jeszcze dwie do zebrania. przy obydwu jest troszke posow do zdjecia. powodzenia :) w zmudnym, nudnym campowaniu.

aaaa i jeszcze jedno. pamietaj, ze w momencie gdy cala flota tri siedzi u nas, wasze podworko jest pieknie odsloniete... ;)

Dormio:
Dajcie spokój... admini... z tym moderowaniem, bo takiego moderowania to już tu dawno nie było w całym forum jak tutaj w tym tylko wątku !
Temat jest gorący bo z jednej strony mamy 2 osoby trzymające stronę TRI, a z drugiej rzeszę osób, które TRI z wiadomych powodów nie lubią. Wycieczki personalne raczej się nie zdarzają w tym wątku, a co najwyżej wytykanie pewnych rzeczy, np. niedomówień. Wiadomo, że każdy chce siebie zwłasza postawić w jak najlepszym świetle.

Jednak prawie wszystkich dziwi fakt, że koledzy z TRI za wszelką cenę starają się na siłę niejako uzasadniać pewne rzeczy dotyczące ich ally. Nikt nie ma tu wątpliwości jakie TRI w rzeczywistości jest i myślę, że podobnie jak ja większość osób ma do TRI szacunek za wiele rzeczy, ale też nie oznacza to, że nie popełniają błędów, więc wypieranie się i wybielanie na siłę zawsze wówczas będzie napotykało opór "materii", a w efekcie wywoływać będzie gorące dyskusje.

Równie dobrze TRI może teraz głosem kolegów powiedzieć, że swój cel zrealizowało i się wycofać. Nie jestem naiwny by sądzić, że to zakończy cokolwiek, ale z pewnością pozwoli TRI zachować twarz, nawet jeśli w efekcie te stacje za jakiś czas do -Y- wrócą.

Voulture:
Dormio, prosze, pzrestań z tym wycofywaniem się, ugodami i paktami. Będą robić co chcą i na co mają ochotę, to oni są strona atakującą i póki maja pzewagę wątpi by się chcieli układać. To, że atak nie idzie po ich myśli, że nie mają funu i walk za to kampia stacje i stzrelają do posów? Trudno, myślę, że jakoś pzrezyją. W końcu cel uświęca środki.

Tri zachowa twarz tak czy siak - niezaleznie od tego co zrobią. Spójrz na dowolny wątek dotyczącyc ich sojuszu w GBBS albo CAOD - 80% wypowiedzi to pseudo śmieszne, w wiekszości propagandome posty pzredstawiające rzeczywistośc w jak najkorzystiejszym świetle. Community ich lubi, lubi ich Stara Północ z którą czasem współpracują, lubi ich ex-D2 z oczywistych względów i lubia ich Goonsi. Coś więcej im potrzeba, by zawsze być tą lepsza stroną?

Na nieszczęście centrala skupia tylko polską część eve-społeczństwa w której członków TRI jest bardzo mało - chyba tylko dwóch. I niestety nikogo tu nie przekrzyczą.

~~

Dormio, to forum zostało specjalnie przygotowane pod częściowo gorące dyskusje - było to oczywiste, że często będa sie wypowiadały osoby z róźnych stron konfliktów i patrzący na sytuacje z róźnych punktów widzenia. Dlatego zostały ustalone specjalne zasady, do których piszący tutaj muszą się dostosować. NIe chcemy mieć tutaj drugego CAOD.

Przypominam o przycisku raportowania postów, które wg was nie nadają się do dyskusji. Wszystkie raporty są sprawdzane przez moderatorów. W taich sprawach - bezstronnych.

Dormio:
Vou... przecież wiem, pogadać sobie nie można ?  ;)

Może TRI zaatakowało -Y- tylko dlatego, że tam poszedł FS (wiem - mocno naciągana teoria spisku) ? Robią co chcą i jak chcą, podobnie jak my, ale moje dobre serce krwawi na myśl o tym, że TRI nie ma funu oblegając przestrzeń i stacje -Y-  ;)

Poza tym TRI jest fajne, zajebiste i w ogóle to chciałbym z nimi żyć po przyjacielsku - oklepać se mordę raz czy drugi, ale po żonę i córki nie sięgać, bo po co wchodzić do rodziny i wycinać się na zdjęciach potem ?

ArchenTheGreat:
Dzisiaj TRI przejęło kolejną stację -Y-, tym razem w systemie L-C. YouWhat została jeszcze jedna stacja w Fade, jedna w Pure Blind i trzy w Cloud Ring.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej