Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[TRI] Ofensywa przeciwko -Y-

<< < (21/37) > >>

Voulture:
Zaraz zaraz, bo chyba zapomniałem - był chyba taki ogrony i potężny sojusz na północy działający pzrez d2, który poleciał do dronkowa gdy przyleciało MC, bez walki. Przypomnisz mi nazwe, bo nie pamietam czy pokrywał się z Twoja lista super walczacych corpow czy nie.

Mam nadzieje, ze bawicie sie swietnie i macie setki celow. Ciesze sie kolejna w pelni wykonana spektakularna akcja w wykonaniu TRI.

Pozdrawiam

Venzon 2003:

--- Cytat: LosBekoczoS w Października 11, 2007, 16:00:11 ---e no hola hola... panowie czemu maja rozmawiac jak jeszcze wciaz to oni "wygrywaja" wiec poco rozmowy ? nudna pos war no trudno niech bedzie.. chca tak walczyc moga nikt im nie zabrania przeciez :D

--- Koniec cytatu ---
Fade to jedna sprawa a CR to zupelnie inna para kaloszy...
w CR tri sie wykrwawi z dreadow i bsow na smierc na posach

Asmodeus:

--- Cytat: Hastrabull w Października 11, 2007, 15:34:53 ---no dokladnie. Widzisz Archen. Kampicie, kampicie a i tak nic wam to nie daje. Wszystko (oprocz bodajze jednego myrmidona) lacznie z capital shipami udalo nam sie wyciagnac wczoraj rano. Nie napotkalismy zadnego oporu. To samo robia inne corpy.

--- Koniec cytatu ---

Super. Jak chcesz mozesz uciekac. Nastepny krok to cloud ring? A pozniej gdzie? Imperium?

--- Cytuj ---Ogolnie nie macie pokrycia w strefach czasowych zeby cokolwiek osiagnac.

--- Koniec cytatu ---

Zabrzmialo prawie jak iracki minister obrony "Wygrywamy na wszystkich frontach! Amerykanie nic tu nie osiagneli!"

--- Cytuj ---Kiedy wy kampicie, my gramy na altach.
Kiedy was nie ma, my stawiamy POSy, organizujemy zaopatrzenie, uzupelniamy paliwo w POSach itp itd.

--- Koniec cytatu ---

Zalozenie jakby nikt w TRI nie mial altow. Reality check - zapytaj kogokolwiek z Viper Squad ilu altow maja.

--- Cytuj ---Ogolnie wpieprzyliscie sie (za przeproszeniem) w typowy POS war. Mysleliscie, ze bedzie tak fajnie zabawnie, wiedziecie do nas, my grzecznie stracimy troche staktow a potem oddamy wam Fade.
Przykro mi, ale tak sie nie stalo.

--- Koniec cytatu ---

Tez mi przykro. Ale Fade prawdopodobnie wezmiemy sobie bez pytania was o zgode.

--- Cytuj ---Dlatego tez proponuje Ci tak jak i inni tutaj (podobno jestes jakims tam dyrektorem) zaczac powazne rozmowy z YouWhat jak z twarza wyjsc z tej sytuacji.

--- Koniec cytatu ---

Powialo groza. Ale mam pomysl (wysle do Darkness'a): najlepiej zaplacimy wam 6bil/corpa/miesiac aby wyjsc z twarza. Moze byc?

korpusz:

--- Cytuj ---Powialo groza. Ale mam pomysl (wysle do Darkness'a): najlepiej zaplacimy wam 6bil/corpa/miesiac aby wyjsc z twarza. Moze byc?

--- Koniec cytatu ---

Skoro proponujesz to zalatwiaj chyba ze twoje slowa nie maja pokrycia :P

k.. czytaj poprzednie zanim wyslesz  :knuppel2:
Ireul

nie moglem sie powstrzymac :P juz nie bede ;)

przemas:
o i podkurwiliście admina :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej