Eve Online > NoobGarten
Budowanie statków
Skeer:
No no, ambitne zamiary... :) Gorzej, jak stracisz BSa chwilę po wylocie z fabryki... ;)
PS Żeby latać BSem też trzeba trochę skilli :P I kolejnych - żeby sensownie nim latać (nie jakieś tam crapowe minimum :P)
Ellaine:
Dziwne, ja gram prawie od 2 lat, a zarabiam moze ze 2, 3 miliony dziennie :(
Fan_Von_Roheds:
jeśli chodzi o stratę statku to takiej na razie nie przewiduje bo jestem w hi-sec i mam corpa jednoosobowego.
Nabijam a raczej nabijałem standing w misjach i sie mi zachciało lvl 3 misje a ze mam karierę Industry to raczej nie mam
skilli do ciężkich działan wojennych typu ja i 20 cruzów 3 statki dowodzenia i jeszcze z 15 statkow innego typu a taka banda na mnie wyskoczyła , i straciłem BC (wleciałem i nastepne co zobaczyłem to wrak) ubiłem tylko 1/3.
Więc teraz buduje Pancernika żebym mógł sie przebić.a chyba warto bo z tej misji mogę mieć kilkanaście milionów i sporo LP.
P.S.
Już widzę efekty pomocy sporo czasu i kasy zaoszczędzę.Dzieki
A kasę zarabiam dzięki radą i artykułom z forum oczywiście plus własne rozwiązania.
Może mi ktoś poradzić bo mam problem z ustawieniami gry.ustawienia gry za kazdym razem mi sie resetują po wyłaczeniu gry:(. Gdzie to mam zmienić żeby mi zostały moje ustawienia??
sepa:
Jesli BC zes stracil tak gibko, to BS padnie jeszcze szybciej bez dobrych skili... a ogolnie Typhoon nie jest za dobry... no w kozdym razie jo wolol lotac hurkiem/cyckiem niz tym, ale to pewnie kwestia moich skili - 5 lvl w med guns i zaledwie 3 w large...
Ellaine:
Typhoon jest przebajecznym BSem o fantastycznych mozliwosciach i niesamowitej sile ognia (5 large dron, 4 cruise launch, 4 duze dzialka :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej