Eve Online > NoobGarten
Budowanie statków
Fan_Von_Roheds:
Jako ze jestem w trakcie gromadzenia surowców do budowy Pancernika chciałbym otrzymać wsparcie radą.
Zakupiłem projekt statku i nie wiem jakie skille są odpowiedzialne za budowę w fabryce zęby jak najmniej surowców do tego wykorzystać. Jakie skille są za to odpowiedzialne i co powinienem sie uczyć.
A i jak zdobyć inne surowce takie jak:Zydrine,Nocxium,Megacyte,Isogen??narazie uzyskuje je jedynie z reprocesingu:(
gdzie je znajdę z czego je wydobędę??
Pozdrawiam
Ellaine:
Chcesz powiedziec, ze kupiles za miliard BPO jakiegos BSa nie majac jeszcze podstawowej wiedzy o produkcji?
Potrzebujesz production efficiency na 5, ostatecznie moze byc na 4. Masz wtedy zerowe straty ze skilli (domyslnie 25%). Mozesz tez pozbyc sie wiekszosci z 10% strat wynikajacych z BPO badajac Material Efficiency. Jesli kupiles jednak BPC, to Cie to nie dotyczy, ME jest juz przebadane.
ME 10 zmniejsza straty ponizej 1% a badanie dalej to juz zachowanie obsesyjno kompulsywne.
Pozostale skille produkcyjne nie sa juz tak wazne ja Production Efficiency. Niektore zaawansowane rzeczy wymagaja dodatkowych skilli zeby w ogole zaczac je budowac. Ich liste znajdziesz w bill of materials, tabie w showinfor blueprinta.
vulor:
http://www.eve-online.com/itemdatabase/EN/skills/industry/3388.asp
Goomich:
--- Cytat: Albi w Października 05, 2007, 12:29:39 ---Chcesz powiedziec, ze kupiles za miliard BPO jakiegos BSa nie majac jeszcze podstawowej wiedzy o produkcji?
--- Koniec cytatu ---
Chcesz powiedzieć, że CCP zniknęło w nocy wszystkie BPC? :P
Fan_Von_Roheds:
Dziękuje za wyczerpującą odpowiedz.W czasie kończenia zbierania surowców powinienem wystarczająco podszkolić tego skilla.Mógłbym co prawda dokupić brakujące surowce ale chce sobie zbudować statek sam.Zakupiłem BPC Typhoona x5 ME 42.Na rynku nie było nic lepszego w moim rejonie.Na BPO mnie nie stać jako ze gram dopiero ponad miesiąc więc moje dzienne zarobki nie przekraczają 20-30 milionów isk.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej