Eve Online > Patche i dodatki

Ambulation - Łażenie po stacjach

<< < (8/13) > >>

Hastrabull:
http://www.enn-blog.com/2008/11/first-looks-at-ambulation/

Enjoy ;)

Egnostos:
No powoli zaczyna to jakos wygladac =)
Zakampia cie na stacji to skoczysz sobie do baru albo burdelu a oni beda czekac i gnic na undocku

Skeer:
To nie są pierwsze przecieki, o tym się od lat mówi. Ciągle faza (Soon ™) i tylko dodajemy nowe filmiki lub screeny.

A pomysł qwa na ch... przydatny w sytuacji, jak z lagiem znowu ***.

PS Sorry za język, ale CCP ciągle ucieka do przodu, zamiast się zająć tym, co teraz źle działa.

O, pardon, troszkę się zajmują - a jak się uda, to z powrotem spartolą.

Azbuga:
nie no bez przesady :) ccp ladnie sie stara. zmniejszaja lag na miare mozliwosci wprowadzajac te nowe serwery dzieki ktorym jita jakos dziala... grupowanie gunow tez ponoc pomaga w zwalczaniu laga (pomijajac ze jest milutkie samo w sobie).

btw - w tym ambulation na stacji bedzie komus mozna w morde dac? :)

litestep:
Ta, statki które robią się od czasu niewidzialne od czasu do czasu i zgrupowane bronie które cały czas mrugają tak jakby były przeładowywane lub czekały na cel ( wczoraj ubiłem neuta bo nie wiedziałem czy w końcu mam włączone czy wyłączone wyrzutnie a targetowanie było w toku :P)  i okienka overwiev skaczące po ekranie po (un)docku nawet kiedy są "przypięte" to jeden z wielu przykładów na to jak CCP się stara :)
Oczywiście o tym wycieku pamięci i zamulaniu nasilającym się z każdym jumpem już wspominać nie muszę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej