Eve Online > Patche i dodatki
Ambulation - Łażenie po stacjach
Goomich:
:knuppel2:
Hastrabull:
Jesli ktos jeszcze nie widzial, ponizej link do wywiadu na temat chodzenia po stacjach:
http://www.rockpapershotgun.com/?p=1448#more-1448
rafaello:
ja osobiści jestem w 100% za !
jest to jeden z poważniejszych elementów których mi strasznie brakowało w eve
było by super jak w ramach własnego hangaru dało by się wynająć własne pomieszczenie mieszkalne w którym można by było trzymać swoje klony... te przyszłe i te zużyte :)
hmm może w końcu bezdomni, janitorzy , marinsi czy egzotyczne tancerki by się do czegoś przydały !
jakkolwiek jakiś czas temu ccp pokazało cos na styl latania w wysokich partiach atmosfer...
wyglądało to obłędnie :) szczególnie jak sobie wyobraże pościg cepem drugiego cepa :smitten:
ale temat coś usechł....bynajmniej nowych newsów nie widziałem - oby ambulacja nie uschła też :knuppel2:
Sou:
Latanie w atmosferze to widzialem juz z 2 lata temu wiec pewnie z 3-4 lata ma :P Co do ambulation to bardzo fajnie sie to zapowiada:) najwazniejsze ze ten dodatek nic nie moze zepsuc bo dodaje tylko nowe mozliwosci nie wplywajace na mechanike tylko dajace graczom fun :)
tempx6:
Latanie w atmosferze to była tylko pokazówka. Nie ma szans żeby w najbliższym czasie uruchomili system wchodzenia w atmosfery planet. Należało by wprowadzić zupełnie inne obiekty. Ja nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, więc może mamy jakiegoś fachowca od 3d modelingu, który wyjaśni na czym polega różnica pomiędzy obiektami jakie stanowią planety aktualnie a obiektami które miały by pełnić funkcję i odwzorowanie planety z możliwością lądowania i latania w gazowej powłoce. Zawsze oczywiście można jakoś wybrnąć z problemu, jaki pojawił by się z wprowadzeniem do bazy danych tysięcy nowych obiektów. Nie wszystkie planety muszą mieć atmosferę przecież.
Jednak obiekty pozostaną obiektami i tego nie sposób wyeliminować. Obecnie ta sprawa jest miernie rozwiązana, natomiast zaskoczeniem dla mnie są parametry jakie podaje CCP. Możliwe, że przy projektowaniu ogrywały jakąś rolę, możliwe że na ich bazie będą wprowadzane modyfikacje.
Jest różnica jeżeli chodzi o stacje, po wejściu Trinity, gabaryty i szczegóły konstrukcyjne są o wiele bardziej odczuwalne. Sama idea jest nieziemska: chodzenie po stacjach, planety do zasiedlenia (pościgi, walki w atmosferze ?
fajnie, ale co z G ? i znowu Newtone dostaje poda) Może ktoś by mi wytłumaczył, bo serio mnie to ciekawi - jak taka ilość danych miała by się do istniejącego laga? bo ja widzę przekrój druta i wielki korek zero-jedynkowy :crazy2:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej