Eve Online > NoobGarten

jak mozna zaplanowac budowe małej bazy??

<< < (2/4) > >>

Yabushido:
wszystkie "czesci" do posa mozna kupic na markecie, nie trzeba ich budowac (chyba nawet sie nei da).
Owszem, mozna nabyc bpc na frakcyjne elementy (szpilke, dzialka etc), ale koszt takiej zabawy jest troche wyzszy niz kupno podstawowej wiezy.
Roznica w cenie pomiedzy duza szpila Caldari a Dread Guristas, to okolo 140m (kalamarnica 360, dg okolo 500; zalezy za ile bpc dopadniesz i za ile bedziesz mial materialy do budowy;)

misao:
posy w lowsecu sa w tej samej sytacji co w 0.0. w sumie kadzy moze ja klepnac, moze sicagnac dready i zrobic to sz ybcie. w hisecu klepniecie wymaga  wardeca, i sporych sil BSow, jako ze capitale nie wleca

Voulture:
Faction towerki wymaga do budowy zwykla wiezyczke plus odrobinke (naprwde smieszne ilosci) mineralkow. Placi sie wiec tlyko za bpc.

Fan_Von_Roheds:
a czyli mozna zbudowac w hs wlasnego posa??
a do tego potrzebny jest stending??na jakim poziomie??
kasa narazie u mnie wacha sie miedzy 10-20 milionow tylko bo caly czas dokupuje skille nauki.
mam crussiery i sporo zelaztwa w bazie bo wszystko co niewarto sprzedac zostawiam i wrazie czego bedzie przerobione.
moze nie tyle cobym zbieral kopiac ale kase mam tylko za misje a z tego co wypadlo mam juz samych surowcow za 20 milionow:)

Ronin:
zeby w hi secu posa postawic potrzebujesz corpa(nie noobcorpa) i stadningu corpowego takiego jaki jest security status danego systemu czyli. ss 0.5 stadning corpowy 5.0 , 0.6=6.0 do frakcji ktora zamieszkuje dany obszar czyli np caldari state.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej