Eve Online > NoobGarten
Nowy gracz
Kalressin:
W sumie do przewidzenia to bylo. Kiedys mozna bylo na rozsadnego offera czekac i pare ladnych tygodni, a jak sie robilo w tym czasie misje to offery za mniej lp niz sie mialo, przepadaly. Placilo sie bardziej za czas czekania na oferte niz za sam impek czy skilla. Po za tym od wprowadzania rigow misje staly sie jakby prostsze.... :P
(chyba ze cos sie w nich zmienilo, ostatnio robilem misje gdzies po wprowadzeniu rigow wlasnie )
Zaafiel:
no więc zdecydowałem się poświęcić nieco życia rodzinnego na EVE, wpakowałem sie na -shatteredcrystal- i wykorzystując konto paypal'owe mojej siostry wykupiłem 90 dni tc no i od 2h czekam na jakikolwiek sygnał i nic...na stronie niby jest ze dzwonia, i ze nowi uzytkownicy obsługiwani są w ciągu 30 min...jak to wygląda w rzeczywistości? dodatkowo, nie ma na poczcie potwierdzenia z paypal'a ze płatność została wysłana...ktoś miał jakieś problemy z pierwszą płatnością? chciałbym skonfrontować informacje ze strony z waszymi doświadczeniami ;)
Luisa:
Próbowałem na Shattered 2 razy kupować TC-ka i dupa. Mają dzwonić, ale z dziwnych przyczyn przychodziła do mnie informacja o tym, że się nie mogą dodzwonić.... Nawet pisałem z tym kolesiem od shattered, ale napisał, żebym próbował bo czasami się tak zdaża bla bla bla. W końcu się wnerwiłem i kupiłem na battleclinic :D
Nerxes:
w moim przypadku zadzwonili w ciegu 24h musialem odpowiadac na glupie pytania w celu potwierdzenia ze nie jestem 10latkiem ktory zaje... znaczy pozyczyl karte rodzicow.. 20s po rozmowie dostalem TC i od tamtej pory zamawiam i odbieram kody w 2 minuty
Zaafiel:
grrr 24h mam byc pod telefonem?! ehh...mam nadzieje ze o 3 w nocy mi nie zadzwonia...bo jak mnie obudza to bede zly, a jak bede zly to moge zaczac glupio odpowiadac na te ich glupie pytania ;p
ale co ten post wnosi do tematu?
zwykle dzwonia w ciagu kilku minut. jak sie boisz nocnego budzenia - pamietaj ze nie musisz u nich kupowac.
Ireul
ten post to wyraz zdziwienia i odrobiny niezadowolenia :)...jezeli na stronie jest napisane, ze nowych klientow obsluguje sie w 30 min to ja mam nadzieję, że załatwi się moja sprawe w 30 min a nie w 24h...a poza tym chyba nikt nie lubi być budzony w srodku nocy...
ale dziekuje za rade, z ktorej, swoją drogą skorzystalem... http://eve-codes.com/ -kod przesyłają w ciągu jednego dnia roboczego...ale za to bez zadnych udziwnień...sprawa z shattered zakonczyła sie tak ze nie dostałem od nich nawet maila...a pieniadze na koncie, ktore mialy zostac wydane, sa zamrozone do konca tygodnia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej