Eve Online > NoobGarten

Nowy gracz

<< < (3/8) > >>

Repcak:
Zrobiłem nową postać :p
A jeśli chodzi o pełną aktywację konta to wystarczy że kupię timecoda czy muszę jeszcze kupić jakiś starter?

PS: Znalazłem na ebay'u oferty 1000 milionów ISK  za około 140zł (w przeliczeniu) czy to nie jest lipa bo w takim razie można grać 9 miesięcy za 140 zł :D

Ellaine:
TC 30 dni kosztuje blizej 400 milionow niz 333.
To nie musi byc lipa. Ale to nie jest legalne z punktu widzenia umowy z producentem gry ktora akceptujesz w chwili rozpoczecia gry. Wiec za te 140 zlotych mozesz grac od 0 do 9 miesiecy, zaleznie czy i jak szybko Cie namierza i zbanuja.

Voulture:
Albi musi prawie dobrze. Tc 30d kosztuje ok 180m, ten 90d kosztuje kolo 380m isk.

Od legalnosci nie bedziemy tu abstrahowac, kupowanie iskow za zlotowki jest lamaniem eula, ktore podpisywales tworzac konto. I nawet nie chodzi tutaj o oplacalnosc czy szybkosc namierzenia. Bo naruszajace prawo transakcje maja to do siebie, ze ciezko wycigac od sprzedajaych odpowiedzialnosc (prawna), gdy Cie oszukaja.

Bo widzisz ta cena daje do myslenia. Polecam zainteresowac sie serwisem shattered crystal, maja naprawde niskie ceny. Informacje o inm znajdziesz na centrali jak poszukasz. Cena tc 90d wynosi w tym momencie 28.47 Euro ~ 108 zlotych.

Repcak:
Jest taki mały problem domyślam się że shatered crystal operuję euro lub dolarem. A moje konto jest złotówkowe :/

Ellaine:
W razie niecheci do kombinowania nadmiernie, polecam eve-online.com ;)
Placac karta, dosc drogo kupionymi dolarami (trzeba wejsc na strone eve-online przez proxy spoza EU, to najbardziej klopotliwa czesc, chyba zeby liczyc zdobywanie karty i zarabianie na to pieniedzy), 3 miesiace kosztowaly mnie ostatnio 120 zlotych, czyli 40 miesiecznie, czyli w sumie luz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej