Eve Online > NoobGarten
Ratowanie w pierwszych tygodniach gry.
Shadhun:
Jak to jest ?
Jakim rodzajem statków można zacząć ratować, gdzie i jak jest to oplacalne porównując z robieniem misji ?
Mam kestrela , opłaca się już coś tłuc (i w jakich sektorach) czy czekać na caracala ?
Hastrabull:
rob misje.
jak dokopiesz sie do caracal'a a najlepiej feroxa to mozesz zainteresowac sie ratowaniem w low sec'u, ale uprzedzam, ze low sec nie jest bezpieczny
Ellaine:
Raczej Draka niz Feroxa.
Michieru:
--- Cytat: Shadhun w Września 18, 2007, 13:48:43 ---Jak to jest ?
Jakim rodzajem statków można zacząć ratować, gdzie i jak jest to oplacalne porównując z robieniem misji ?
Mam kestrela , opłaca się już coś tłuc (i w jakich sektorach) czy czekać na caracala ?
--- Koniec cytatu ---
Nie słuchaj troskliwych misiów. Jest pełno systemów lowsecowych, do których praktycznie nikt nie zagląda (m.in. w głębi Khanid, tam zaczynałem). Kwestia obserwowania locala i usunięcia się z paska kiedy ktoś z wrogimi zamiarami (zazwyczaj manifestowanymi ujemnym sec statusem) zawita do systemu. Kestrelem sobie poradzisz bez żadnych problemów, caracal na lowseki to aż za dużo. Zarobisz dużo więcej niż na niskolevelowych misjach, i jest szansa trafienia frakcyjnego lootu (jakieś pirackie implanty itp.).
Shadhun:
A jakieś dokładniejsze namiary gdzie można pobawić się Kestrelem ? poleciec w dowolny 0.0 ? w jakis sposób wyłapać dobry sektor do ratowania ?
Co do ewentualnego niebezpieczeństwa - to dla mnie bardziej zaleta niz wada, lubie dreszczyk emocji.
Btw te lvl 1 misje to ja też tłuke w low secach, żeby było ciekawiej :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej