Eve Online > NoobGarten
piractwo
bziik:
Czesc, juz dlugu sledze te gre, niedawno postanowilem zaczac dluzsza przygode z eve, w zwiazku z tym mam kilka pytan. Piractwo to narazie jedyna profesja jaka wydaje sie byc interesujaca >:D majac ja na uwadze: jaka rasa powinien pograc i w jakim kierunku isc, by rozwijac sie stricte w tym zawodzie? Nie znalazlem nic podobnego na forum, jesli sie myle, prosze o najmniejszy wymiar kary. ::)
Osoby ktore maja doswiadczenie w piractwie prosze takze o przedstawiienie swoich opini na temat budowy postaci.
Pozdrawiam.
Goomich:
Do piracenia najlepsza jest banda zmutowanych degeneratów pt. Minmatarzy.
Podstawa to coś taniego i efektywnego jak Rifter. Interesuje cię rozwiajnie działek, webów i scrambli.
vulor:
Rasa ma mniejsze znaczenie niż atrybuty, a o tym było już wiele napisane.
W skrócie postać do piratki, to postać do pvp, czyli chcesz mieć najwięcej perception, a najmniej charyzmy.
Jeśli chodzi o wybór statków, to aktualnie chyba najciekawsze będą gallente i minmatar, ale każda rasa ma coś do zaoferowania ( np. jak chcesz solo łapać zastabowane indyki na bramach, to żaden BS nie będzie miał więcej punktów scrambla niż scorp)
Jak chcesz poczytać o piratach w eve to zajrzyj na forum Crime and Punishment lub na strone http://www.eve-pirate.com/
Hastrabull:
scorpion, typhoon, dominix to bs'y na piracenie, choc dominix ostatnio odpadl z powodu nerfu nosow.
najlepszy i tak bedzie vagabond. szybki i zabojczy.
Kalressin:
Fajne statki do piracenia to jeszcze ishtar i ishkur, ale w sumie mozna piracic czym popadnie. Mi najbardziej do piracenia odpowiadaly by statki matarskie puzniej gallente. Amarskie raczej nie ( chociaz arbitator i jego mutacje t2 tez sa fajne, tak samo ja zealot), a caldaryjskie zupelnie nie (wolne i tlok na med slotach).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej