Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

No i co dalej na północy?

<< < (3/3)

Voulture:
Nawet Horax czasem cos madrego napisze :>
W tym wypadku mysle, ze podczas naprawienia ktos musial cos nakombinowac (strzelic?) i firbolgi spuscily sie ze smyczy, wzglednie zle wybral cel i nie zauwazyl roznicy  - http://www.eve-triumvirate.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=57595 .

Swoja droga troche dziwi Archen twoja opowiesc w odniesieniu do killboardu, bo z tego co widze to mieliscie przewage ilosciowa i jakosciowa, nawet bez tych capitali. Tym bardziej, ze jak wspomniales wrogie floty byly takze na minusie do siebie. Chyba ze chodzilo o zwykla utylitarnosc wygranej, ale, choc osobiscie mnie to nie dziwi, troche koliduje z waszym podejsciem, ze fun > kasa.

No i nie udalo mi sie znalezc w tej bitwie ani jednego statku PL, ale zakladam, ze to literowka i chodzilo o PA.

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Voulture w Wrzesień 18, 2007, 10:37:26 ---Nawet Horax czasem cos madrego napisze :>
W tym wypadku mysle, ze podczas naprawienia ktos musial cos nakombinowac (strzelic?) i firbolgi spuscily sie ze smyczy, wzglednie zle wybral cel i nie zauwazyl roznicy  - http://www.eve-triumvirate.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=57595 .

--- Koniec cytatu ---

Ewidentny friendly fire.

--- Cytuj ---Swoja droga troche dziwi Archen twoja opowiesc w odniesieniu do killboardu, bo z tego co widze to mieliscie przewage ilosciowa i jakosciowa, nawet bez tych capitali. Tym bardziej, ze jak wspomniales wrogie floty byly takze na minusie do siebie. Chyba ze chodzilo o zwykla utylitarnosc wygranej, ale, choc osobiscie mnie to nie dziwi, troche koliduje z waszym podejsciem, ze fun > kasa.

--- Koniec cytatu ---

To co jest na killboardzie to tylko część wrogiej floty. Walka rozpoczęła się przy bramie lecz mimo przewagi liczebnej (zakładam, że przeciwnik nie wiedział o planach wskoczenia carrierów) DMC zaczęło uciekać. Duża część wywarpowała do słońca i tam została zbąblowana. Nie wiem co stało się z resztą. Nie wiem też czy to co było w V3X-L8 to obie wrogie floty połączone czy nie. Nie byłem FC i nie mam kompletu informacji. Co do ataku na flotę BSów tylko przy użyciu HACów i reconów to byłoby to samobójstwo więc nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Owszem fajnie jest walczyć z przeważającymi siłami (szczególnie gdy się wygrywa) ale są pewne granice.

--- Cytuj ---No i nie udalo mi sie znalezc w tej bitwie ani jednego statku PL, ale zakladam, ze to literowka i chodzilo o PA.

--- Koniec cytatu ---

Tak, masz rację.

cthsqd:

--- Cytat: Hall Underley w Wrzesień 17, 2007, 22:01:32 ---BTW - Sith Bandon to ten sam Sith Bandon z TWB, który grał parę lat temu z Krakowa, czy może ktoś, kto kupił od niego postać?

--- Koniec cytatu ---

Stary Sith sprzedal konto ze 2 lata temu albo lepiej i zajal sie RLem, teraz gra nim jakis pyskaty rumun

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej