Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[C0ven] Co się dzieje na południu?
Voulture:
--- Cytat: Skeer Ollani w Maja 01, 2008, 13:23:53 ---Generalnie RA dostało po łapkach :)
A mnie nie było... :-\
--- Koniec cytatu ---
A ja tego nie jest taki pewny. No nic, poczekajmy az Maxi cos napisze, skoro sie juz zadeklarowal to mu nie bede wlazil w parade ;]
Ronin:
hmm wg kb covenu i se. To RA stracilo 24 dready i 3 carriery a se i coven 23 dready i 2 carriery + various support, za to utrzymanie pola na pewno poprawilo wasze wyniki :) w koncu tam wpytke lootu bylo.
Vic Brunner:
ponoc MASS walil do wrakow (tak pisza na CAOD), czekamy na info chlopakow...
LordJohny:
gunner posowy tlukl we wraki
Maxima:
Krotki raport z mojego punktu widzenia,
Akcja zaczela sie okolo 18:30 eve SE mialo zaatakowac jeden z posow MASS , C0ven stal w odwodzie i mielismy zaatakowac nastepne 2 razem.
Oczywiscie caly czas liczac sie z tym ze MASS ktore zawsze walczy samo przeciwko wszystkim zawola o pomoc RA UL i TCF.
Caly czas bylismy swiadom ze atak na pos moze dac czas RA na przegrupowanie no i faktycznie ,tytan sie zalogowal w systemie gdzie czekalismy w posie po czym od razu sie wylogowal (taki scout z niego zwinny)
Nie minelo 10 min jak na wspolnym coms SE prosi o wsparcie, ok lets roll, support przodem snipery 2j z tylu i lecimy.
Wpadamy do a-g, cyno stoi na coms SE raportuje hotdrop ra i mass, support warp na 30 i zabic cyno oraz tacklerow, bsy short range ammo warp in ... nie ma mowy o naszych capsach- wsyscy laduja sciagniecy przez sfery na zero :/
Widze 4 wraki Dredow SE, szacuje na overview ilosc ich capsow, SE sie zakrecilo mowia moze wzudzcie carriery albo nie nie... :D jak to kuwa nie? Coven cap fleet JUMP i pruc primary.
W tym momencie dredy SE odwarpowaly zeby zrobic rewarp na pos i zaatakowac z optymala (byli na long bo snajpili moduly posa) nasze capsy w srodku floty REDow i MASS, siadla mi evaka ...dre sie na tsie do moich zeby prowadzili ja zrobie relog na bsie a carrier walczy...
SE wskakuje i ich dredy zaczynaja pekac, chyba maja koniec strotna, nasi spokojnie raportuja ze powoli spadaja ale chuj, jestesmy w sytuacji ze nie ma sorry pomylka
Wchodzisz do klatki to wychodzi sam albo na noszach :P
Support tacklowac wszystkie dredy na gridzie, utrzymywac sfery... tytany sie loguja lol
Na wspolnym kanale raportujemy deus ex i exceed o toczacej sie walce, leca nam pomoc, trzeba nam wiecej tacklerow a w tym czasie moj carrier primary kurna .
Przezucam overview nie ma ich tacklerow , spowrotem na capsy ups 2 carriery mnie scrambluja...allign i wyierdlam ale cos powoli, thanatos ma weby na mnie, agro z 8 carrierow wlaczam smart bombe i allignuje, powoli tank mi pada , prosze naszych jammerow o pomoc i podaje kogo a sam juz na struktorze spamuje warp out ,ale stoje w sferze mija pare minut juz zdycham i se mysle, no nic kupie tcka za ubezpiecznie dla alta.... warping na moon lol 30% struktury.
http://img501.imageshack.us/my.php?image=20080430210042ha7.jpg
Cyno, wskakuja posilki MASS, kto ma od nas cyno padaja pytania,mamy wiecej capsow pologowanych.
Okazuje sie ze UL kampi naszym droge powrotna na pole walki, w koncu razem z Dex sie przebili, mamy cyno, nasze capasy wskakuja i nagle sie okazuje ze resztki RA i MASS probuje zwiac do posa...webowac co sie da , tytany sie wylogowaly :D
Zabilismy co sie dalo, zostala garstka carrierow w posie i pos naparzajacy do 1 z dredow se (ledwo go uratowalismy)
Efekt koncowy wszyscy znaja, niemal remis z wskazaniem na nas, lootowalismy co bylo mozna ale duzo wrakow rozwalili dzialami z posa.
Puenta taka ze nawet jak twoj alliance sie nazywa RA to nie znaczy ze mozesz bezkarnie hotdropowac wszsytkich na okolo :D
Zobaczymy jaki wynik bedzie nastepnym razem my, jak zawsze bedziemy walczyc :) :knuppel2:
Linki do kb
http://www.ndesert.com/coven/kb3/?a=kill_related&kll_id=15912
http://killboard.xenobytes.se/?a=kill_related&kll_id=67861
http://dl.eve-files.com/media/0805/2008.04.30.20.52.20.JPG
P.S Pisarz ze mnie marny wiec jak sie komus nie podoba to petycje do mojej ex pani od polskiego :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej