Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[C0ven] Co się dzieje na południu?
poconick2:
No i usunęli mi posta...
Na południu tak jakby cisza przed burzą. Fajnie jest, że ludki sobie latają razem, strzelają, ale fajnie by było powalczyć z jakimś kumatym przeciwnikiem i zobaczyć co ludzie nauczyli się po roamach gdzie w 20 zabija sie 1,2,3 statki. Trzeba sobie powiedzieć prosto w oczy, że ostatnie walki (25vs25) były z bardzo słabym przeciwnikiem. Dlatego teraz jest najlepszy czas na naukę dla 'ludzi z południa'. Nowi powinni dołączać i się uczyć, bo jest na czym. Są jakieś marne POSy to na nich ćwiczyć, dograć gangi, szlifować wszystko. Nie jest źle, jest fajnie, coś się dzieje, ludzie się uczą.
Miesiąc temu wyglądało to tak : http://www.ndesert.com/coven/kb2/?a=kill_related&kll_id=5796
Ciekaw jestem jak tamta walka wyglądała by dzisiaj. Czy komuś przeszło przez dupę do głowy, a może nauczył się inaczej. Póki co jest 'trening' jak rozumiem, przygotowanie. No i dobrze. Byle na tym się nie skończyło, bo potem mówi się , że niektórzy latają w roaming gangach całe życie w 20 i zabijają NPCerów, tacy z nich PvPerzy. I niestety tak jest często.
W każdym bądź razie coś się dzieje na południu i to dzięki polakom, oby tak dalej.
Ezachiel:
--- Cytat: DarkCrov w Październik 23, 2007, 10:49:34 ---Wszelkie wizyty doradzane bedąc w C0venie lub na "+" :police:
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Edmund w Październik 23, 2007, 10:40:53 ---Można do was wpaść z wizytą będac cżłonkiem UA lub UAGW ??
--- Koniec cytatu ---
No chyba o to pytam chyba ... Unseen Academy / Unseen Academy Gryphon Wing / Unseen Academy Hydra Wing
maja u was plusy ???
--- Cytat: PC5 w Październik 23, 2007, 11:51:06 ---Myślę, że teraz dla nowych jest dobry czas aby dołączyć do tej grupki i nauczyć się czegoś.
--- Koniec cytatu ---
Spoko, zawsze lubłem się uczyć nowych trików :
http://gbt.ioncore.org/?a=pilot_detail&plt_id=38298
Druga sprawa, jest opcja przezucenia Scorpiona z rigami by Mothership z empire ?
DaBlades:
Post usuniety jako niezgodny z regulaminem. Prosze zapoznac sie z regulaminem przed pisaniem w tym dziale.
DarkCrov:
Hastra jak tak bedziesz wszystko wycinał to tu uja człowiek poczyta :uglystupid2:
Jak chcesz przylatywać to przyjmij się do c0ven.
Co do plusa do Unsen to sobie nie przypominam by taki widniał.
Bluszcz:
Ja dostrzegalem go ale jako czlonek Templaris .. narazie nikt chyba z UN sie nie zapuszczal odkad jestem w nasze tereny ... ale jak umiesz szybko wiać to moze ci sie uda wlecieć ^^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej