Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[C0ven] Co się dzieje na południu?

<< < (110/120) > >>

DaBlades:

--- Cytat: Roninek w Marca 18, 2008, 19:35:45 ---znalazlem ciekawi kill carriera u was dzisiaj :p
http://www.ndesert.com/coven/kb3/?a=kill_detail&kll_id=13227
Czyzby zalogowal sie po miesiacu nieobecnosci na miejscie gdzie byl ich pos kiedys? :) Czy inna historia jest z tym zwiazan?

--- Koniec cytatu ---

ten + kilku innych chciało rozwalić guny przed wyjściem POSa z reinforce. Niestety/stety POSy są maksymalnie zrypane i nasz malutki POSik zaskoczył złych panów. Nawet GM chciał użyć swoich "tools" na posiku ale mu niebałdzo wyszło.
Nie wiem jak inni ale ja się 2x zastanawiam zanim wogóle skocze nawet na któryś z naszych posów.

btw
wczoraj rozpoczęliśmy "dziękowanie" MASSom za podskakiwanie podczas naszej nieobecności: 2carriery, 8xBSów, 2xcbc i takie tam po pierwszym dniu, (adres KB wszyscy znają)
cholera po 4-5 godzinach ciągłego F1, F2, F3.. nawet Amarr wie co to ammo, 6 szkiełek mi pękło  :2funny: >:D

Folko:
W dniu dzisiejszym c0ven, wspolpracujac z SE i MC wkroczyl do glownego systemu MASS: I-ME3L w Stain, i zestrzelil duzego posa, ktory dzis wychodzil z reinforced, dotakowo inna mala wieza zostala w tenze reinforced wbita.

Mimo wczesniejszych przygotowan, wobec miazdzacej przewagi wroga, zdecdowalismy odstapic od obrony i oddac POSa bez walki.

Gratz dla c0ven za przygotowanie logistyczne, taka liczba osob w gangu rankiem w swieta to naprawde osiagniecie :)

Minimalne straty po obu stronach zdaje sie, zadnych capitali.

Pozdrawiam - Folko, MASS.

Aeon Horax:

--- Cytat: Folko w Marca 22, 2008, 17:07:09 ---Minimalne straty po obu stronach zdaje sie, zadnych capitali.

--- Koniec cytatu ---

Małe sprostowanie: padl jeden capital:

http://www.ndesert.com/coven/kb3/?a=kill_detail&kll_id=13585

GF MASS

Zolthar:
Dzięki folko ja się cieszę, że obeszło się bez żadnego smacku na lokalu oby kolejne starcia takie były niech się wypowiedzą działa a nie local :)

DaBlades:
C9N ciąg dalszy  :knuppel2:
Kolejna próba odbicia stacji, czajenie się cały dzień (local 70->140->70 i takie tam) aż w koncu coś pod wieczór zaczeło się w końcu dziać (cholera przez to czekanie więcej czasu spędzam na alcie niż mainie)

2xDD by RA a my i tak utrzymaliśmy pole (12xBS C0ven zobaczyło światło  :o), niestety straty spore także remis ze wskazaniem na nas, po wszystkim wróg (nie będę pisał koalicja aby nie sugerować że jesteśmy po stronie boba) nie zdecydował się na atak na POSy
Co ciekawe ruscy się pośpieszyli (oba DD naraz) i część capsuł przeżyła lol

sry BuFu że zabieramy wam zabawę ^-^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej