Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[C0ven] Co się dzieje na południu?

<< < (94/120) > >>

Yogos:
Tylko jeden dred był w siege. Było zamieszanie z cyno i cariery wskoczyły za późno. Potem cariery trzymały i tankowały naszego dreda któy był primary.  Reszta dredów nie weszła w siege mode.

Mieliśmy backap capitali SE w odwodzie. Niestety RA nas zaskoczyło dokumentnie i jak zobaczyliśmy ponad 50 capitali RA+pos no to nie było sensu ich wrzucać.
Tylko byśmy zwiększyli straty...

Pułapka była dobra, jak ci wpada pod posa tyle capsów to idzie zbaranieć. Czas na podjęcie decyzji był krótki. Decyzja byłą spierdalać kto może i tyle. Alternatywą było wejśćie w siege mode naszych dredów i próba sciągnięcia jednego lub 2 capsów wroga. Tyle że nasze capsy spadały w tempie błyskawicznym.

Jak matka spadała to widzieliście na filmiku.

Zgankowali nas dobrze i tyle. Bywa. Capsy zostaną odbudowane w jak najszybszym czasie i wkrótce znów o nas usłyszycie :)

A ty Falco to nawet dziś nas zapewne na localu zobaczysz o ile nie będziesz akurat w empire  >:D

Kaleresin ... Dredy nie mogły wejść w siege mode bo nawet w siege nie tankowały 8 carierów i posa z gunerami.
Jakbyśmy siege moda uaktywnili to końca cyklu doczekałaby może połowa naszych dredów.

Kalressin:
Moj problem jest taki (mniej wiecej w  tej kolejnosci):
-Powinienem pracowac a mi sie nie chce i siedze po forach piszac sobie glupoty. :)
- MASS nie dostal niestety zasluzonego wpierd...u od ludzi z Covenu ktorych szanuje i zycze im jak najlepiej.
- Przypierniczaja sie do rzeczy ktorych nie napisalem.
- mam malo czasu na eve i brak mozliwosci zeby polatac na pvp
- Zapomnialem o drugim "s" w nicku i wzieli mnie za alta  :)
To jakby tyle.
Jak dla mnie to szacunek dla panow z Coven i EOT.

Zolthar:
Okies to mamy podobnie, zamiast zrobić nową deklarację prfon wnud czy coś to siedze i czytam forumy ehhh kufra musze na odwyk :P

Maxima:
Jaki odwyk? chyba "Kcesz" zebym ci wyslal roaming gang na chate z bejsbolami lysy amarze :D

Zolthar:
Oh shit kufra zapomniałem, że to kanał publiczny. Maxi sory nie to miałem na mysli.... znaczy  :uglystupid2: no ten wiesz co miałem na myśli  :ban: :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej