Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[C0ven] Co się dzieje na południu?
DragLord:
Ja też dorzuce pare groszy od siebie.
Pierwszy dread padł mając na sobie obrone POSa (z pos gunerami) oraz fightery z 11 carierów, a padł dlatego iż nasze cariery wskoczyły troche spuznione a siege wszedł jako jedyny i to na końcu armora dopiero. Przy takim damagu jaki zadawała flota RA nasze capsy padały momentalnie (dobrze że choć 4 zdołały uciec). Hot drop flooty RA zaskoczył nas wszystkich (zarówno C0ven jak i Stain Empire). Po fakcie można "gdybać" ale będąc tam niewiele można było zrobić.
Obrazek z eve-o wygrywa :2funny::
Maxima:
Abstrachujac od walki niedzielnej to to co C0ven w tej chili moze i czym dysponuje jest precedensem i zupelnie nowym standartem w polskiej spoleczosci eve.
Nie ma silniejszej zorganizowanej grupy polakow w eve, wielu fantazjuje,opowiada i gdyba a my po prostu ustanawiamy nowy standart i jestesmy niezalezni.
Wielu ludzia te slowa moga sie nie spodobac a niektorych moga zachecic do poznania sie z nami czy do dolaczenia w jakis sposob do nas.
Hail C0ven
Zolthar:
* Zolthar salute :)
Kalressin:
Dziekuje, juz myslalem ze bede jeszcze musial wklejac linki do km gdzie dredy covenu maja po rowno 2000 strontu w cargo, zeby ktos wreszcie przyznal ze nie wchodzily w siege.
PC wez przestan patrzyc w kule i zacznij czytac posty. Najlepiej zacytuj mnie gdzie pisze o jakis taktykach ktore mogly by uratowac sytuacje albo gdzie twierdze ze remoty by jakos znaczaco pomogly.
Ja z wiekszoscia ( ba, nawet w sumie z caloscia) tego co napisales sie zgadzam.
Moze ( ale tylko moze) gdyby support byl na miejscu w czasie hot dropa a carriery remotowaly nyxa, moze ( podkreslam MOZE, szansa minimalna) zdazylibyscie skasowac dictory i moze ms zdazyl by smartami zdiac banki i wyskoczyc.
A mecze kota z tym siegem, bo cholernie ciekawi mnie czemu nie chcesz przyznac ze dready nie byly w siege tylko byly remotowane, a do tego uparcie probujesz udowadniac ze taka taktyka jest idiotyczna. ???
Zolthar:
Kolego a powiesz o co ci chodzi ? Wdupiliśmy dojebali nam nie wszystko zrobione jak mogłobyć zrobione ale co ci do tego ? :) Nikt tu nie pisze, że wdupiliśmy bo lag czy coś wręcz przeciwnie, jedyne co piszemy odnośnie mass, że bez RA guzik by zrobili i to jest faktem ale że nie było nam dane pokazać to co zrobisz, więc wyjaśnij swoje problemy :)
BTW nie wiem czyim altem jetseś ale jeśli jesteś mainem to pod nickiem Kalresin nie ma żadnych killmaili więc albo odważ sie pisać z maina albo nie wypowiadaj się o dorosłych rzeczach nie odpaliwszy nawet raz F1,f2... :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej