Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[C0ven] Co się dzieje na południu?

<< < (90/120) > >>

Coldim:

--- Cytat: PC5 w Lutego 03, 2008, 23:46:42 ---Z konika zsiąść, do książek marsz i uczyć się, że "dreda w siegu nie można naprawiać".

--- Koniec cytatu ---
Ale nyxa mozna, posylajac fightery na dready przeciwnika podczas gdy twoj support zjada dictory trzymajace flote. To nie jest jakis wielki manwer.

poconick2:

--- Cytat: Coldim w Lutego 03, 2008, 23:53:28 ---Ale nyxa mozna, posylajac fightery na dready przeciwnika podczas gdy twoj support zjada dictory trzymajace flote. To nie jest jakis wielki manwer.

--- Koniec cytatu ---

Dictory trzymające flotę dredów? I co to da? W książkach piszą jak siege działa.

Coldim:

--- Cytat: PC5 w Lutego 03, 2008, 23:57:25 ---Dictory trzymające flotę dredów? I co to da? W książkach piszą jak siege działa.

--- Koniec cytatu ---

A pisza w ksiazkach ze carrier=800m, dread 1,5b a nyx 18b+ ? Jak dla mnie prosty wybor... Pewnie w tych samych ksiazkach nie pisza, ze dreadami sie nie wchodzi w siege bez supportu. Najlatwiej sie obrazic i powiedziec ze to nic sie nie dalo zrobic.

Kalressin:
Z konika zsiąść, do książek marsz i uczyć się, że "dreda w siegu nie można naprawiać".

Jeżeli dobrze rozumiem to albo BoB 'poczuł' straty, albo to ta druga strona się podjarana ich ubiciem. Albo jeszcze coś innego. Tak czy inaczej c0ven dupę twardą se wyrabia, nie ma co ;))
[/quote]

A pisalem gdzies o boostowaniu dredow w siege wogule?? Czy ze dredy covenu byly w siege??

Za to commenty o tu:
http://www.ndesert.com/coven/kb3/?a=kill_detail&kll_id=11189
I posty o tu:
http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=697541
Mowia mi ze dready byly boostowane przez carriery.

Folko:

--- Cytat: Coldim w Lutego 03, 2008, 23:41:03 ---To nie teoretyzuj i popelniaj te same bledy w kolko:P Fraps RA pokazuje calkiem sporo, na tyle zeby wyciagnac pewne wnioski. Jak sie komus nie podobaja to jego problem. Mnie ciekawi tylko czemu do walki SE rzucilo tylko Nyxa jesli dobrze widze, bez zadnego supportu i gdzie byl wasz support dla capsow jak wskoczyly capsy RA - bo tego nie widze ani na frapsie ani w battle report.

P.S
Posy tez rowalamy vagasami, nie wiedziales? :P

--- Koniec cytatu ---

Strzelam w ciemno: support c0ven i SE byl wtedy zajetny strzelaniem do mnie w pasie asteroid? Wygralem cos?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej