Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[C0ven] Co się dzieje na południu?

<< < (88/120) > >>

Folko:
Heh, ja nigdzie nie odchodzilem jesli o mnie mowa :)

Zas co do wizji, owszem - juz wspomnialem ze nie mam doswiadczenia z cap shipami, ale jest to lekcja na raz nastepny :) Zas poza tym jednym warpem z mojej strony, ktory byl mimo wszystko naprawde napompowany adrenalina, nie wiem czy nie ciekawszy dla mnie jako gracza niz zostanie na posie i walka. Z drugiej strony, to wy nie polozyliscie na mnie ani jednego punktu w tym pasku, wiec umowmy sie ze w glupocie jestesmy na rowno ;)

A z tego co slyszalem na naszym TS nic nie wymykalo sie z rak o.O

Folko:
bonus: mirror do video RA, bo eve-files leza... http://hosted.filefront.com/stuartfarr1974/

termos:
Aha, więc w tym szaleństwie była metoda......... no cóż w "chuja cięcie też zajęcie"   ( to nie flejm tylko cytat   :angel: )

Kalressin:
Cold, tez nie przesadzaj, jak z cyno wypada 50 capsow to mozna lekko stracic glowe.
 A ze przy takim firepowerze skasowanie dreda to kwestia  2 minut,  nie daje to zaduzo czasu zeby zmienic gacie na czyste i dobrze koordynowac obrone, bo zanim carriery zdaza wykonac rozkaz naprawiania capsa to tego capsa moze juz nie byc.
Pozatym RA to akurat potega jesli chodzi o uzywanie kapitali.

Coldim:

--- Cytat: Kalresin w Lutego 03, 2008, 22:59:03 ---Cold, tez nie przesadzaj, jak z cyno wypada 50 capsow to mozna lekko stracic glowe.
 A ze przy takim firepowerze skasowanie dreda to kwestia  2 minut,  nie daje to zaduzo czasu zeby zmienic gacie na czyste i dobrze koordynowac obrone, bo zanim carriery zdaza wykonac rozkaz naprawiania capsa to tego capsa moze juz nie byc.
Pozatym RA to akurat potega jesli chodzi o uzywanie kapitali.

--- Koniec cytatu ---
To znaczy ze co kazdy ma pierzchnac w swoja strone? Wdupic by wdupili ale mozliwe ze mniej lub zadaliby wieksze straty, moze support by zadzialal etc. Mozna sie bylo lepiej zachowac i tyle, nikt nie mowi ze wtedy wszystko byloby cudownie. To ze przegrasz czego nie zrobisz nie znaczy ze trzeba rozlozyc rece i tyle(to do Kala nie flejm;) )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej