Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[C0ven] Co się dzieje na południu?
misao:
Taktycznie odrywal sie od przeciwnika wykpnujac opdwrot na z gory upatrzona pozycje
Folko:
owszem, wywarpowalem :) Tutaj przyznaje byla z naszej strony potezna wtopa z emergency cyno, osoba ktora miala pelnic te funkcje gdzies wsiakla. Dodatkowo bedac pod ogniem i bardzo blisko, bodaj 25km do najblizszego dreada wroga, z naszymi szalejacymi pilotami dictorow, uznalem ze warto zrobic rewarp i nabrac nieco dystansu, by nie utknac bez capa - pod ogniem dreadow gdybym chcial sie naprawiac, i bez opcji wyskoczenia do emergency cyno. W pasku wlaczylem maskowanie, i odczekalem ladnie sprawdzajac czy nikt za mna nie lecial - wydawalo sie czysto, wiec wylaczylem cloack i jazda spowrotem, ale okazalo sie, ze byl tam recon SE zamaskowany, zrzucil maskowanie zaraz za mna, i zaczelo sie :)
Powiem wiec tak, uwazam ze nasze carriery byly niezagrozone, co wcale nie znaczy ze zamierzalem to sprawdzac :) Minimalizacja ryzyka lol.
Maxima:
Ja uwazam ze byscie je wtopili , wiec musimy sie zgodzic z tym ze sie nie zgadzamy :)
Folko:
A tak swoja droga, mam szanse dowiedziec sie jak wygladala ta nasza bitwa w pasku ze strony c0ven? Ja gdy tylko huginn zrzucil maskowanie, zaczalem go namierzac zaklinajac wszystko co sie da by padl zanim wpadnie reszta supportu. I faktycznie zaczal brac sporo czerwonego paska, ale zaraz potem zaczely sie pojawiac wrogie okrety. Wtedy juz sie zrelaksowalem nie widzac za bardzo z tego wyjscia, zglosilem 'carrier going down' i potem byla to raczej zabawa w tajmowanie SB i wystrzeliwanie ogrow, ktore lecialy gdzie chcialy bo co chwile ktos mnie jammowal :) O dziwo ogry rozwalily siakiegos munnina. Nie mam bladego pojecia jakim cudem. Dalej znacie :)
Kalressin:
Zabawnie to by wygladalo jakby tak z polowa pilotow capsow tak pomyslala jak ty i poleciala na paski.
Safe spotow nie mieliscie?
Przeciez chain tankowaliscie carrierami, jak sam mowiles wiec nie bylo bezpieczniejszego miejsca dla capsa w systemie niz z innymi carrierami. To wiec jak w koncu w swietle jeszcze waszego braku emergency cyno to wygladalo.
Gdyby nie RA to Coveny+ SE polecialy by wam po carrierach czy nie?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej