Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[C0ven] Co się dzieje na południu?

<< < (85/120) > >>

Kalressin:

--- Cytat: Folko w Lutego 03, 2008, 20:11:07 ---Znaczy konkretny powod to taki, ze tak od polowy mojego armora nie bylo nikogo kto by uzyl na mnie warp scramblera, i ja tez bylem zbyt zajety odpalaniem kolejnych ogrow by to zauwazyc. Dopiero gdy juz wchodzilem grzecznie na strukture, pomyslalem ze moze warto jednak sprawdzic... i jakos poszlo.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Folko w Lutego 03, 2008, 21:26:08 ---Nie mialy szans by pasc. Raz ze carriery mialy rozkaz nie dosc ze w heavy tank sie pojawic, to jeszcze z remote repsami, a dwa - kiedy bylem krotko pod ogniem dreadow, to zdejmowanie oslon mojego lotniskowca sporo zajmowalo, nie przekonalismy sie jak byloby z tankowanym armorem... szkoda, no i wreszcie trzy - pos guns po naszej stronie. Wasze snajpiace bsy nie mialyby wystarczajaco dps by cos zmienic...

--- Koniec cytatu ---

To w koncu byles na armorze, na srtukturze czy wogule do ciebie nie strzelali?  ???
Zdecyduj sie moze. Albo chociaz sprobuj zapamietac co napisales przed godzina.

LordJohny:
Moze to z shieldem mialo byc na COAD.
Zreszta co ja tam wiem, na nartach bylem.

P.S. Zanthar zapierdalaj na pasek ;]

MMoroz:
Wlasciwie mnie zastanawia dlaczego RA sie na to zdecydowalo C0ven to kilkaset luda, to SE pewnie tez troche. Wy ich jakos skubaliscie?? Bo jak nie to troche glupi pomysl robic sobie dodatkowych wrogow jak sie walczy z BOB-em

Folko:

--- Cytat: Kalresin w Lutego 03, 2008, 21:31:26 ---To w koncu byles na armorze, na srtukturze czy wogule do ciebie nie strzelali?  ???
Zdecyduj sie moze. Albo chociaz sprobuj zapamietac co napisales przed godzina.

--- Koniec cytatu ---

Przy pos dready coven rozebraly mi osolony, potem w pasku support coven/SE zdjal mi armor i nadgryzl strukture. Teraz jasniej?

Kalressin:
Bynajmniej nie jest jasniej.
Co robiles na pasku? W czasie oblezenia zrobiles sobie przerwe na raty? Bo chyba nie wywarpowales spod posa w momecie kirdy twoj carrier byl jak sam pisales kompletnie niezagrozony?
To jak w koncu mieli szanse wam pojechac po capsach czy nie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej