Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[C0ven] Co się dzieje na południu?
Maxima:
A i czytaj ze zrozumieniem kolego, nie mowie ze ty zarzucasz tylko ze twoi koledzy z MASS zarzucaja pomimo ze atakowali nas samych w sile 5 sojuszy.
czaisz?
Czy dla ciebie tatry sa zlote :)
Folko:
W momencie gdy RA wskoczylo, nie bylo szans bysmy byli wysoko lub wogole na km, oni mieli dready, my carriery - to raz. Dwa, caly tackle pochodzil od nas. Trzy - a co pisza moi 'wspolsojusznicy'. Ze to byla wspolna operacja? Bo jasne ze byla. MASS ustawil miejsce i regulujac stront czas, a takze przynete i pewna ilosc cap ships (imo wystaczajaca by zdjac to czym nas zaatakowaliscie - nie dowiemy sie nigdy), i przygotowal support tak byscie nie mogli odleciec. RA zajelo sie dostarczeniem decydujacego ciosu. Jesli to nie jest kooperacja to nie wiem co nia jest.
Maxima:
Ale ja nie przecze ze kooperowaliscie stary :D Ty masz jakies jazdy lol
Wasze capsy by padly a po nich wasz pos gdyby nie RA a poza tym to niezle widowisko tam mielismy capsow co :D
Prawie jak u boba na wojnie :D
Folko:
--- Cytat: Maxima w Lutego 03, 2008, 21:21:27 ---Ale ja nie przecze ze kooperowaliscie stary :D Ty masz jakies jazdy lol
Wasze capsy by padly a po nich wasz pos gdyby nie RA a poza tym to niezle widowisko tam mielismy capsow co :D
Prawie jak u boba na wojnie :D
--- Koniec cytatu ---
Nie mialy szans by pasc. Raz ze carriery mialy rozkaz nie dosc ze w heavy tank sie pojawic, to jeszcze z remote repsami, a dwa - kiedy bylem krotko pod ogniem dreadow, to zdejmowanie oslon mojego lotniskowca sporo zajmowalo, nie przekonalismy sie jak byloby z tankowanym armorem... szkoda, no i wreszcie trzy - pos guns po naszej stronie. Wasze snajpiace bsy nie mialyby wystarczajaco dps by cos zmienic...
Maxima:
heh ty dalej swoje, ale nic fajna pulapka i do zobaczenia w grze
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej