Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[C0ven] Co się dzieje na południu?
maTTi:
Ale dlaczego Folko w capitalu zniknal na strukturze, to do teraz nie wiemy :'(.
Vermian:
Mass to jednak mendy po tym co przeczytalem na CAOD. Prawie samo RA widze na killboardzie, a oni probuja sobie przypisac sukces. Smierdzi na kilometr miernota co nic nie potrafi osiagnac bez pomocy wielkiego brata. Byscie widzieli na jakich uber pvp-erow sie kreuja w rekrutacyjnym dziale.
Wyrazy wspolczucia Coven, macie pecha. Szacunek za to ze nie obawiacie sie korzystac ze swoich drogich zabawek. Ciekawe na jak dlugo RA zostanie w Stain. Tak wogole fakt ze RA mialo capy w tym miejscu akurat jak planowaliscie akcje, jest dosc podejzany. Tyle miejsca dookola, a cap flota RA akurat w stain, i akurat na czas akcji Coven i SE.
Maly edit dla rzucenia swiatla o co mi chodzi:
http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=697352
Zwroccie uwage na drugi post dany przez czlonka MASS. Cytuje:
"yep they lost a nyx but not to a RA hot drop"
Teraz dla porownania dane killboardu
http://killboard.xenobytes.se/?a=kill_detail&kll_id=1053
Rownie dobrze capow MASS moglo by nie byc na KM, tyle zrobily.
Maxima:
Flota RA siedzi blisko stain, prawobodobnie nawet w low secu bo jest uzywana przeciw BoBowi a MASS by nie
wystapil przeciw nam teraz bo nie ma po prostu na nas sily w tej chwili.
Uber pvperami to niestey nie sa, raczej bardzo mierni bym powiedzial- zawsze walczyni przeciw nam napfestem a teraz kreuja wizerunek nasz znapowanych z se przeciw nim a oni sami biedni lol
Ich byli sojusznicy uwazaja ich za kretaczy a bez bloba naplandu nie ma MASS.
Wystarczy natomiast zobaczyc ilu ludzi opuscilo MASS w ostanich tygodniach zeby sobie zdac sprawe ze cos tam z dowodctwem jest nie tak
Najbardziej zal tego nyxa SE :/
termos:
Przykra strata. Trochę za mało waszego głosu na COAD tak to już jest że łatwo z ofiar stać się możecie tymi złymi tylko z powodu braku waszego głosu na tym forum, powodzenia w odbudowie capfloty.
Folko:
--- Cytat: Matti w Lutego 03, 2008, 17:18:59 ---Ale dlaczego Folko w capitalu zniknal na strukturze, to do teraz nie wiemy :'(.
--- Koniec cytatu ---
Znaczy konkretny powod to taki, ze tak od polowy mojego armora nie bylo nikogo kto by uzyl na mnie warp scramblera, i ja tez bylem zbyt zajety odpalaniem kolejnych ogrow by to zauwazyc. Dopiero gdy juz wchodzilem grzecznie na strukture, pomyslalem ze moze warto jednak sprawdzic... i jakos poszlo.
Chcialbym tez zauwazyc, co do naszej miernosci, ze dopoki nawet zanim RA sie pojawilo nam dobrze szlo. Zdjeslimy jednego dreada, a drugiego nadgryzalizmy gdy zrobilo mi sie goraco i zdecydowalem sie zmienic miejsce postoju :D Tak wogole czy to moja aktywnosc na tym forum zasluzyla mi na role celu tak szybko? ;)
Jesli chodzi o NAPy, to mamy ich naprawde niewiele :) Nie wiem skad plotki, ze jest inaczej. Do reszty sie nie ustosunkowuje, myslcie co chcecie :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej