Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[C0ven] Co się dzieje na południu?
Kombat:
Bloby istnieją ale nie można nikomu zarzucić że blobuje - jeśli lecimy gangiem 20 osób i spotykamy gang 10 to co, mamy powiedzieć 10 osobom z naszego gangu żeby sie wylogowali na czas walki bo nas oskarżą że ich zblobowaliśmy? Albo jak dopadniemy jakiegoś npcera na pasku to mamy mu zaproponować honorowy duel z jednym z nas?
Naprawde jest kupa sposobów na uniknięcie bycia zblobowanym, i dobierania sobie walk w których ma się szanse coś powalczyć. W przypadku gangów to scouci i intel a w przypadku npcerów to intel, local, cloack. Dlatego jeśli ktoś został zblobowany to tylko jego wina i do siebie powinien mieć pretensje.
Oczywiście sytuacja ma się nieco inaczej w przypadku walki allianców o terytorium - wówczas zazwyczaj kto jest w stanie wystawić większego (i o lepszej jakości) bloba wygrywa. Wtedy jedynym sposobem zwycięstwa jest dyplomacja.
I jak widać na razie Coven pokazuje że bardzo dobrze te zasady stosuje w praktyce (w przeciwieństwie do MASS) :)
DaBlades:
Na pasku można zostać zgankowanym, zblobowanym być trudno, chyba, że zgankował nas 200 osobowy roam >:D
Medium... no to muszę przyznać, że słabo nam to wychodziło...
albo te posy takie mocne...
Goomich:
--- Cytat: DaBlades w Stycznia 18, 2008, 12:41:43 ---Medium... no to muszę przyznać, że słabo nam to wychodziło...
albo te posy takie mocne...
--- Koniec cytatu ---
No, mi słabo wchodziło, bo się zalogowałem jakieś 5 minut przed wylotem, trzeba było na gwałt przefitować szipa i zamiast zapasu antymaterii miałem 15 cap boosterów. :crazy2:
Maxima:
Maly update ze Stain,
MASS pokruszylo sobie zeby troche razem ze swoimi napami , coven znapowal sie ze stain empire i przeszlismy z pozycji okrazonego do okrazajacego.
Szereg posow mass zostalo zniszczonych, carrier Exceed zlapany z gola pupa stawiajac cynko kolo nieuzbrojonego posa tez padl ofiara nasza.
MASS z 780 ludzi spadl do 450 i jakos tak sie nam tam spokojnie zrobilo, z nudow ganiamy mercerynary coalition , goonsow i AAA oraz roznych tam rezydentow stain.
Wspomnailem juz ze jak bob blobem walczy z goonsami anc co to stain ma laga ja jpkm? :D
BTW zapraszam wszystkch zainteresowanych tym co u nas slychac i na ploty na kanal coven-pub.
Yogos:
No właśnie musze znowu latać kurde pare jump po walke ...
FALCO WRACAJ !!!!
Gdzie wy .urwa polecieliście. Wracać mi natychmiast i claimować RLDS a nie spierdalać po stacjach gdzieś w wuj daleko... Obiecywaliście tygodnie dobrej zabawy ... Obiecywaliście nie odpuszczać aż do ostatecznego końca c0ven a po tygodniu już spokój ?
Ruskimi mi się nie wykręcaj bo wcześniej jakoś potrafiliście przylecieć w gangu po 150 osób a my z SE ani razu więcej jak 100 nie mieliśmy.
WIEĆ DAWAJ DAWAJ DAWAJ NIE poddawaj się.
Wierzę w ciebie głęboko że arogancja naszego dowództwa doda wam animuszu i pozwoli kontynuować walkę !!
Falllcccooooooooo wróććccccc ..... :'( :'(: :'(
Kwasopijco kochany może chociaż ty dostarczysz nam jakiejś rozrywki ?
Dajcie nam chociaż kwassssopijce do zabicia buuuuuu :'( :'( :smitten:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej