Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[C0ven] Co się dzieje na południu?

<< < (67/120) > >>

Aeon Horax:

--- Cytat: PC5 w Stycznia 11, 2008, 02:07:22 ---Ot gość mi skacze w BSie na gejta i jeszcze z jakiś kretem do mnie? ;)) I czy akceptuje? (w domyśle 1v1) OMG. To odpisałem mu ze dawno już zaakceptowałem. Po drugiej stronie stał Amon...

--- Koniec cytatu ---

pwnd  >:D >:D >:D

Pabllo:

--- Cytat: Folko w Stycznia 10, 2008, 23:57:39 ---(...) Padlem od 3 vaga(...)
--- Koniec cytatu ---

Dokładnie 2 vaga & 1 stabber  ::)

MightyBaz:

--- Cytat: Zolthar w Stycznia 11, 2008, 00:49:44 ---hehe no lepsza ta kampa niz szukanie pleksa :p

--- Koniec cytatu ---

jak sobie patrze czasem na wasz killboard i czytam texty waszych oponentow to chyba moge powiedziec ze coven "chainuje sobie hostili" - zupelnie jak na belcie Sansha bsy ...gratzy ;D

mozna tez podusmowac : mass jego mac

DaBlades:

--- Cytat: Pabllo w Stycznia 11, 2008, 07:57:52 ---Dokładnie 2 vaga & 1 stabber  ::)

--- Koniec cytatu ---

Chciałem coś napisać o medium shield boosterze i medium neutralizerach na tym ravenie ale mi się odechciało...

Folko:
Heh, to byl naprawde tight fit - ale zapytaj kolegow ile im zeszlo przebic sie przez ten medium shield booster, bo to byla naprade fajna walka.

Z czata w localu ucielo 'o' - mialo oczywiscie byc okret. Naprawde trzeba nisko upasc by czepiac sie literowkek ;)

I po trzecie, oczywiscie ze byliscie raportowani. Sam was tez reportowalem :D Zaproponowalem ci duel w localu, ale tak naprawde i tak nie sadzilem ze sie podejmiesz - prawde mowiac mialem nadzieje rozwalic was wszystkich jak tam staliscie - i jak widziales po dlugosci walki nie byloby z tym problemu raczej, gdyby nie ecm drones. Trudno.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej