Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[C0ven] Co się dzieje na południu?
Maxima:
Kampania jest od momentu jak MASS ceo otwrzyl convo do Himka ze swoimi "propozycjami" i oznajmil ze przejmuja nasz (NPC) region.
Ja tam im zycze wytrwalosci bo chyba duzo jej beda potrzebowali.
Xibbit:
kolejny piękny dzień w Stain - na razie mamy 131 kills i 38 losses - wszystko od 7 stycznia
ja mass również życzę wytrwałości - nawet ręce mi się już nie trzęsą jak do mnie strzelają O0
przypomniała mi się adekwatna anegdota:
-panie generale okrążyli nas!!!
-bardzo dobrze panie poruczniku, teraz na ku.. nie uciekną!!!
Folko:
Nie mam dostepu do flamewar niestety - z tego co zrozumialem z zasad forum dostep jest od 50 postow minimum, czyli sporo mi brakuje.
A, ze nie moge sie powstrzymac - i napisze to z czysta zlosliwoscia: zobaczylem PC5 w localu, wiec zostawilem fleet bs-a, i polecialem po okret do duelu :) Poinformowalem go o tym lecac w jedna strone, i w druga, 10 minut pozniej.
Padlem od 3 vaga, 1 reapiera i jednego interdictora. Szkoda, ale gratuluje odwagi PC5. Jako powod powiedzial, ze to dlatego, iz nie umiem odpowiadac na maile.
Co prawda mialem nadzieje wygrac i tak nawet w takiej sytuacji, ale ECM drones mnie polozyly ^^' GF w kazdym razie, fajna byla - i to jest szczere, nie ironia.
Loc0:
No coz ja wlasnie wrocilem z urlopu i co widze? Wiecej celi do zabawy ;). Anyway powodzenia z tym kampieniem - mi by sie chyba nie chcialo ;p
Skeer:
A ja mam tę sesję i nie mogę pomóc MASSom w wyłudzaniu insurancu... :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej