Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[C0ven] Co się dzieje na południu?
Venzon 2003:
--- Cytat: Voulture w Grudnia 13, 2007, 23:17:50 ---Ja tam wiem swoje - powinnismy albo ich zblobowac albo wrzucic 20 capitali ;] W dupie mam k/d ratio, mysle ze powinnismy wygrywac :P
--- Koniec cytatu ---
capitale FTW
nie trzeba 20 carrierow na taki gang :)
styknie 10 + pare dictorow zeby ich dobrze zbablowac, fightery na focus i jechana alfabetycznie bsy :D
bsy sobie potem moga wskoczyc na snajpe
nawet jak was zjamuja/zdampuja to fightery beda dzialac :)
... ale jak wiadomo juz takie fleet battle laguja w tej chwili, czesto przegrywa ten kto ma po swojej stronie lag
osobiscie nie jestem amatorem fleet battli, nie lubie sie wkurwiac z powodu laga :D
anyway good luck
Maxima:
To wogole byl popieprzony wieczor, ludzi wywalalo juz pod stacja, nie szko wydokowac-czarny ekran , jak pialem na gang czacie to nie chcialo mi sie wyslac ko kliknieciu enter :/
Venzon 2003:
--- Cytat: Maxima w Grudnia 14, 2007, 09:57:28 ---To wogole byl popieprzony wieczor, ludzi wywalalo juz pod stacja, nie szko wydokowac-czarny ekran , jak pialem na gang czacie to nie chcialo mi sie wyslac ko kliknieciu enter :/
--- Koniec cytatu ---
czasami sa takie dni, ze lepiej nie wydokowywac bo wszystko sie jebie :)
Hastrabull:
--- Cytat: Vermian w Grudnia 13, 2007, 20:57:54 --- Spider tank to podstawa w bitwach flot, podejzewam ze nie tylko w flotach powyzej 20 okretow. Od razu mowie ze nigdy nie walczylem BS-em w wiekszej bitce, tylko raz tacklowalem w takowej, ale tak na zdrowy chlopski rozum to ten remote juz jak sie ma gang 4-osobowy jest duzo lepszym wyjsciem na wykorzystanie power grid i cpu statkow, aby uzyskac optymalne efekty w naprawianiu, niz ladowanie zwyklych naprawiaczek. Oczywiscie jest to lepszym wyjsciem jak sie ma doskonale zgrany gang, bo jak sie leci jakas mala zgrana zbieranina to pewnie lepiej miec zwykla naprawiaczke jak to maly gang, albo - w wiekszej grupie - wogole nic do naprawiania tylko same plyty.
--- Koniec cytatu ---
Moj drogi, jak sam powiedziales, nie latales zbyt wiele we flotach, wiec pozwol ze sprostuje troszke twoje myslenie.
W bitwach flot nie ma miejsca na remote naprawiaczki. Jest taki chaos i rozpierducha, ze nikt przy zdrowych zmyslach nie bedzie nawet PROBOWAL naprawiac podczas wymiany ognia.
Dla twojej wiadomosci, kazdy bs powinien miec albo mala/srednia naprawiaczke i/lub mala/srednia remote naprawiaczke. ale obydwa te moduly tak naprawde uzywa sie w ss lub posie zeby uzupelnic armor.
najczestszym rozwiazaniem jakie stosowalem na snipe megasie jak jeszcze ta krowa latalem, to wkladalem small/medium naprawiaczke, full rack 425mm t2, 2 sb, 2tracking compy, 3 mag staby a reszta to tyle ile sie zmiesci plate'ow 1600mm.
Michieru:
--- Cytat: Maxima w Grudnia 13, 2007, 19:25:44 ---A o ktorej bitwie mowisz teraz o tej 96 na 48 czy 70 na 50?
--- Koniec cytatu ---
O tej z przedwczoraj, zdaje się... Być może śledziłem Wasz kilboard w trakcie walki, ale battle summary wyglądało wyrównanie.
--- Cytat: Maxima w Grudnia 13, 2007, 19:25:44 ---Hmm nasi FC sa w sam raz na nasz niski poziom Michieru, calkiem mozliwe ze lepiej by wyszlo gdyby floty lataly w nano spierdalaczach prawda?
--- Koniec cytatu ---
Zdecydowanie. Koniecznie z cloakiem.
--- Cytat: Maxima w Grudnia 13, 2007, 19:25:44 ---W kazdym razie jesli masz jakies sugestie co do bitw flot to z pewnoscia wszyscy nasi FC z checia wysluchaja.
--- Koniec cytatu ---
Jasne, że mam. Nie latać na fleetbattle.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej