Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[C0ven] Co się dzieje na południu?

<< < (48/120) > >>

Ezachiel:

--- Cytat: DaBlades w Listopada 30, 2007, 10:00:46 ---welcome

gryphon to industry czy pvp?
pamiętajcie, że w C0ven industry (PTF, RAVE) jest również aktywne PVP, oni to lubią  :krzeslo:, ale jest to również wymóg.  :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:

Zresztą nie ja tu jestem od takich nudnych rzeczy jak instruowanie.

welcome

--- Koniec cytatu ---
Wiemy czego oczekuje od nas sojusz, wiedzieliśmy przed rozmowami z szefem aliance kiedy była dyskusja o tym czy wejsc do 0.0 czy nie i z kim ... zresztą, chlopaki lataja raz w tygodniu polowac na ludzi w low-secu, mamy doskonałych pilotów covert planujacych przyszlosc jako WolfPack ... generalnie brak nam oglady, umiejetnosci i doswiadczenia ktore mozna zdobyc tylko latajac z ludzmi takimi jak wy ... Blades, zresztą znasz mnie, jako naczelny kerbir SHCK w dalszym ciągu pozostane miskiem w C0VEN, mam nadzieje ze moja miskowatosc przezyje ...  ::)

Hastrabull:
no panowie, co sie tam na poludniu dzieje u was? jakies bitwy widze na kb...

Maxima:
Wojna panie wojna, bitwy sie tocza doslownie co drugi dzien- 2 ostatnie dostalismy wpierdziel bo sie chlopaki nauczyli wyskakiwac tylko w blobach a tak to stacja.

Zobaczymy co bedzie dalej, w kazdym razie duzo ludzi zdobywa doswiadczenie , dobrze czasem dostac w pale bo zmusza to do myslenia i kombinowania z nowymi taktykami.

Michieru:
Blobach? Patrząc na kb widzę porównywalne liczby statków, natomiast kill/death ratio wygląda wybitnie niekorzystnie dla Was.

Brak kompetentnych FC?

Maxima:
A o ktorej bitwie mowisz teraz o tej 96 na 48 czy 70 na 50?

Hmm nasi FC sa w sam raz na nasz niski poziom Michieru,  calkiem mozliwe ze lepiej by wyszlo gdyby floty lataly w nano spierdalaczach prawda?

W kazdym razie jesli masz jakies sugestie co do bitw flot to z pewnoscia wszyscy nasi FC z checia wysluchaja.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej