Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[C0ven] Co się dzieje na południu?

<< < (5/120) > >>

Zolthar:
Coby nie było, że nic sie nie dzieje, no to cosik może w skrócie.

Lejemy się z Ooh Shiny, Insomnia, AAA, Stain Empire i BoB. Ostatnio chyba wsadziliśmy kij w mrowisko bo padły 3 capitale 1 IAC i 2 AAA a na dodatek jakiś koleś z AAA postawił sobie tam posa o dziwo coraz częściej przylatują większe roaming gangi niż 5 pilotów, mniej więcej od 10-40 a czasem i 69 się zdaży :P Podejrzewam, że przełamaliśmy pewną stagnację na dole bo co kilka dni zdaża się skirmish jak ten: http://www.ndesert.com/coven/kb2/?a=kill_related&kll_id=5723

Skończyło się tak, że carrier OShiny zadokował na 50% armora, zresztą tak samo jak nasz dred :) a to dlatego, że ich suicide arazu postawił cyno dla kolejnych 4 capitali (a może to było 5 nvm) w każdym razie ciekawie tam mamy i jest zajedwabiście. Okoliczni tubylcy wiedzą, że jak już tu chcą lecieć to godzą się z tym, że mogą nie wylecieć  :police:

partridge:
uuu fajny skirmish... szkoda ze przegrany :( eff 58% i oni zbieraja loot z waszych BS'ow.... szkoda kurde 4 Dredy mozna by fajnie zjesc

Maxima:
Teraz sie bijemy z AAA , ostatnio nas zblobowali bo im posa wstawilismy w reinforced a to pos do przezutu capsow  >:D

Ale za chwilke bedzie nastepna runda , moze bedzie lepiej bo mamy diaboliczny plan  :uglystupid2: :knuppel2:

Venzon 2003:
juz ci pisalem maxina - licze na frapsa :D

HIMK:
Jakiego frapsa. Ludzie płakali że laga jak cholera mieli. Niektórzy aż freeza załapali. Inni totalnego desyncha.
Ja miałem jakies 5 do 5 fps w porywach. Grać sie dało nie było tragicznie no i wszystkie efekty włączone (mój bład trza było wyłączyć).

Fraps jakiś będzie pewnie ale jeszcze nie teraz. Narazie się na czym innym skupiamy. Nie wspominając o RL który też daje się we znaki jak się mieszka w polsce.

Kurcze dawno tu nic nie pisałem, heh... :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej