Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[CBC] się zaczyna :)
Ellaine:
Aha, jesteśmy korpem RPG :)
Czasem RPGujemy sobie na wewnętrznym chacie, będziemy też RPGować jak tylko spotkamy ludzi z którymi idzie gadać in character :)
Zsur1aM:
powodzenia na nowej drodze.. ekhm.. grania? :D
Yabushido:
kurde, opis korpa idealnie oddaje moj styl gry... gdybym jeszcze nie byl tak leniwy i chcial sie gdzie indziej przepisac ;D
PS
w corpie mam title 'Leniwiec Olbrzymi'...
Sou:
O zajebiscie mi sie podoba. Tylko czy z trade podatki ida na corpa?
Ellaine:
Nie ma podatkow. Biuro utrzymywane jest ze skladek ludzi dobrej woli.
Nie ma mnie juz w Synd, jestem w Imperium i sie przeinstalowuje. Wyladuje w Sempiternus albo w pozostalosciach EKP.
Jestem juz w CBC.
Pozostali ludzie w korpie to NIE SA moje alty, to sa moi kumple. Jeden byl moim altem, ale wrócił z wakacji i zmienił hasło. Obaj sa bardziej skrajnymi wyznawcami kapitalizmu niz ja, jak ktoś komuś przypala papierosa, to oczekuje ze ten odda mu za paliwo do zapalniczki, z marżą ;) W realu żyliśmy przez lata w komunie dzieląc sie wszystkim, ale w wirtualnym świecie realizujemy swoje marzenie o idealnym świecie ultra kapitalizmu :)
Biznes w imperium rozkreca sie bardzo dobrze, co po ponad roku biedy w 0.0 jest mile. Chyba skoncze zarabiajac w imperium i wydajac w 0.0, bo zarabianie na ratach, eksploracje etc nigdy mi szczegolnie nie szlo, a na handlu wcale dobrze. Sumy sa wciaz male ale to dlatego ze inwestycje wejsciowe byly mikroskopijne.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej