Eve Online > NoobGarten
Znudziło się kopanie !! I co dalej ?
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Dagobert Mar w Września 08, 2007, 17:08:26 ---Ps. Jaki polski korp nauczy mnie najwięcej ? Mam zamiar pograc trochę w evke. :)
--- Koniec cytatu ---
Unseen Academy?
Fizyk:
Dagobert zdecydowanie nowy char jeśli to ma być pure PvP bo te atrybuty troche kiepskie naprawdę jeśli chcesz bawić się w tym kierunku ( no w każdym razie jeśli chcesz do tej zabawy być w miarę szybko gotowy ). Pewnie jak wielu graczy i tak skończysz z dwoma i wiecej kontami wiec jeśłi tylko kaska ci pozwala na utrzymywanie przez jakiś czas dwóch rozwijanych charów to tak to widze ;) Jeśli ma to być PvP to ciekawy jest achura choć wygląda jak pół dupy zza krzaka to z jego char = 3 i w miarę zbalansowanymi innymi atrybutami można z niego stworzyć przyjemnego warriora. Swoją drogą może odważnym i wizjonerskim będzie jednek podarowanie więcej charyzmy bo ostatnio nawet w PvP zaczyna odgrywac ona coraz większą rolę ( choć zawsze i tak percepcja będzie tym primary atrybutem dla PvPera no może czasami na zmianę z willpower )
Gregorius wiesz ..... na początku i tak istotne są przedewszystkim learningi więc ten miesiąc bładzenia można sobie odżałować jeśli tylko wie się do czego się zmierza i learningi są już skończone ( lub prawie skończone ) no ale żadko który noob to wie :) ( ja sam nie wiedziałem i do tej pory mam z tym problemy ;) )
Pozdrawiam
marikd:
Dzięki za podpowiedzi.
Zrobiłem nową postać i skiluje learningi.
Masakra straszna z atrybutami. Przykład : cruiser na IV lvl. nową postacią wchodzę w 6 dni starą w 10 . O0
Powodzenia i dzięki duże.
pixel1984:
--- Cytat: Dagobert Mar w Września 08, 2007, 14:20:25 --- W tej chwili kopie bantamem (scordite) i zwożę badgerem
--- Koniec cytatu ---
Jak w praktyce rozwiązać taką kwestie?? Tzn chodzi mi o to ze przeciez mozna pilotowac tylko jeden statek naraz, więc jak można kopać jednym a zwozić drugim ??
vulor:
Bantam, undock, Kopiesz do puszki, warp na stacje, zmieniasz statek, zwozisz
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej