Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[ISS] Sov. 4 w naszej przestrzeni.
ArchenTheGreat:
Ja zatrzymałem się na etapie IPO - szkoda, że to nie wypaliło do końca. Słyszałem o caravan fleet ale wydawało mi się, że to nie ma szans powodzenia. Gdzie sprzedawaliście swoje towary? W NPC 0.0 czy w przestrzeniach aliansów? Jak rozwiązywaliście praktycznie sprzedaż (bez dokowania chyba się nie da)? Czy nadal prowadzicie projekty IPO czy zostaliście zwykłym aliansem jakich wiele w 0.0?
Deaell Portt:
Jak IPO nie wypalilo. Przeciez podalem ci linka. IPO uzyskalo 100 bln dewidenty dla swoich udzialowcow i CIAGLE dziala i zarabia kaske dla swoich udzialowcow. Musisz zrozumiec, ze mimo tego, ze ISS IPO wywodzi sie z ISS i zasiadaja w nich ci sami ludzie to ISS IPO jest niezalezne pod wzgeldem finasowym,logistycznym od ISS. To zupelnie inna dzialka. Fleet Caravan bylo kilka nie powiem ci szczegolow bo nie jestem cap pilotem. Poza tym przylec na eso i zobacz nasz market. Kazdy alians czy to wrogi czy przyjacielski jest w szoku z dostepnoscia towaru u nas. My za to jak gdzies lecimy w gosci to zawsze narzekamy, ze nic tam nie idzie kupic :D . Wiec mozna powiedziec, ze mamy dobre zaplecze logistyczno-industrialne. Poza tym od kilku miesiecy jestesmy producentami cap shipow,freigterow itp itp kazdej rasy. No nie wiem, czy kazdy lepszy alians w 0.0 wybudowal 7 stacji. Sprawdz sobie jakie to sa koszty. I nie mam na mysli tylko bpo. Ale logistyke tego przedwsieziecia.
PS. Tak, prowadzimy w ten sposob powstala nowa stacja w XK. Nawet mam kupione udzialy.Nieduze bo moja droga w eve jest pvp, ale zawsze cos.
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Deaell Portt w Wrzesień 07, 2007, 15:04:05 ---Jak IPO nie wypalilo. Przeciez podalem ci linka. IPO uzyskalo 100 bln dewidenty dla swoich udzialowcow i CIAGLE dziala i zarabia kaske dla swoich udzialowcow.
--- Koniec cytatu ---
No tak ale przecież straciliście outposty. Sądziłem, że to zamknęło źródło zysków.
--- Cytuj ---Fleet Caravan bylo kilka nie powiem ci szczegolow bo nie jestem cap pilotem. Poza tym przylec na eso i zobacz nasz market. Kazdy alians czy to wrogi czy przyjacielski jest w szoku z dostepnoscia towaru u nas. My za to jak gdzies lecimy w gosci to zawsze narzekamy, ze nic tam nie idzie kupic :D .
--- Koniec cytatu ---
Muszę pogadać z naszym dowództwem. Przydałoby się wzbogacić rynek w UEJX-G. Dalibyście radę z karawaną do Deklein (oczywiście dostalibyście blue od TRI na okres przelotu) czy obsługujecie tylko NPC space?
Deaell Portt:
No raczej watpie, zebysmy obslugiwali TRI :-). Czasy sie zmienily :-). A z tego co wiem to mamy z wami red. Kogos zreszta z Tri ubilem w C3 i dziwilismy sie co tam robil.
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Deaell Portt w Wrzesień 08, 2007, 10:01:52 ---No raczej watpie, zebysmy obslugiwali TRI :-). Czasy sie zmienily :-). A z tego co wiem to mamy z wami red. Kogos zreszta z Tri ubilem w C3 i dziwilismy sie co tam robil.
--- Koniec cytatu ---
Co z tego, że red? Business is business.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej