Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[TRI] Oblężenie UEJX-G
Morbius:
A łyżka na to ...niemożliwe :knuppel2:
Voulture:
Własnie wróciłem... cos mnie mineło? ;]
Edit:
Zachowania exsparty nie bede komentowal jak i polityki czesci nowych corpow z fs. Nie czuje sie na silach.
Fakt faktem, czasem troche mi wstyd. Z gory przepraszam za zachowanie niektorych, takze nowych czlonkow fs. Postaramy sie dotrzymac wam pola, przynajmniej stara czescia IC.
Maxima:
Wyglada to dosc powaznie, ale pewnie FS nie odda tanio skory
Have fun chlopaki i duzo pew pew :)
Morbius:
Żeby powstrzymać ogólnospołeczną panikę :) ustalmy pare faktów - UEJ jest najbardziej wysuniętym punktem na terytorium FS, w zasadzie to zamknięta w ślepej odnodze mała stacja wykorzystywana jako punkt wysikunku i kupunku dla roaming gangów oraz do małych eksperymentów R&D - zajęcie tej stacji jak i systemu nie ma absolutnie żadnego znaczenia militarnego jak i strategicznego poza propagandowym 8).
Oczywiście że tanio skóry nie sprzedamy, zreszta jak możemy przegrać skoro jesteśmy petami BoB'a - zawoła sie tate na pomoc i bedzie po zabawie :knuppel2: :uglystupid2:
Goomich:
--- Cytat: Morbius w Wrzesień 07, 2007, 19:27:37 ---Żeby powstrzymać ogólnospołeczną panikę :) ustalmy pare faktów - UEJ jest najbardziej wysuniętym punktem na terytorium FS, w zasadzie to zamknięta w ślepej odnodze mała stacja wykorzystywana jako punkt wysikunku i kupunku dla roaming gangów oraz do małych eksperymentów R&D - zajęcie tej stacji jak i systemu nie ma absolutnie żadnego znaczenia militarnego jak i strategicznego poza propagandowym 8).
--- Koniec cytatu ---
Wasi piloci nie będą mieli gdzie się wysikać, gdy przyjdzie co do czego.
A Tri moze tam sobie zachomikować spory stosik dredow i innego żelastwa, przed operacją pt. korkowanie ostaniej trasy z północy do Imperium.
--- Cytat: Morbius w Wrzesień 07, 2007, 19:27:37 ---Oczywiście że tanio skóry nie sprzedamy, zreszta jak możemy przegrać skoro jesteśmy petami BoB'a - zawoła sie tate na pomoc i bedzie po zabawie :knuppel2: :uglystupid2:
--- Koniec cytatu ---
Tata jest zajęty przegrywaniem wojny na południu, więc może nie mieć czasu. :)
Ale jeśli dobrze zgaduję z tym korkiem, to powinno to wywołac nerwową reakcję -Y- (też zajętego na południu AFAIK).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej