Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[TRI] Oblężenie UEJX-G
LordJohny:
--- Cytat: Yogos w Wrzesień 07, 2007, 07:38:41 ---Od siebie dodam bo Archon zapomniał powiedzieć że wyszli z uejx żeby bronić Morosa PL który został zabity :)
http://www.ioncore.org/killboard/?a=kill_detail&kll_id=10160
Bitwa flot w OWXT-5 została paskudnie przegrana mamy większe straty w BS i BC.
Gratulacje i do zobaczenia wkrótce :)
--- Koniec cytatu ---
Archonowi sie czasem zapomina napisac o takich nieistotnych szczegolach jak wjebany moros ktory kosztuje tyle co nasze lossy z tygodnia ;]
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Yogos w Wrzesień 07, 2007, 07:38:41 ---Od siebie dodam bo Archon zapomniał powiedzieć że wyszli z uejx żeby bronić Morosa PL który został zabity :)
http://www.ioncore.org/killboard/?a=kill_detail&kll_id=10160
Bitwa flot w OWXT-5 została paskudnie przegrana mamy większe straty w BS i BC.
Gratulacje i do zobaczenia wkrótce :)
--- Koniec cytatu ---
O Morosie nie wiedziałem. Prawdę mówiąc przez większość czasu byłem AFK i dopiero przed samą akcją usiadłem do komputera więc nie byłem na bieżąco z wszystkimi wydarzeniami. Możesz napisać jak ten Moros zginął i dlaczego tylko jeden? Z reguły dreadnaughty giną stadami.
Hastrabull:
POS w 0-2 zostal zaatakowany przez:
MOROS
PHOENIX
okolo 10 bs'ow
okolo 20 supportu
z tego co slyszalem na TS, kilku scoutow wskoczylo do 0-2 i udalo im sie zbablowac morosa. Gdy juz to sie udalo, cala flota wskoczyla i go zatlukla ;)
Ogolnie mysle, ze dzien udany. co prawda bitwe przegralismy ale morosa utluklismy ;)
Odnosnie samej bitwy, to nie wiem czy wiesz, ale wasza flota w liczbie okolo 100 miala okolo 80% BS'ow moze?
Nasza flota w liczbe okolo 130 miala... uwaga... 30 bs'ow okolo :) tak wiec ogolnie udalo nam sie wytloc caly wasz support, ale poleglismy na bs'ach niestety.
na szczescie morale jest bardzo wysokie wiec mozecie oczekiwac kolejnych bitew ;)
Yogos:
Z tym morosem to ich tam Krall podkurwił :)
Przylecieli mu tłuc posa a on w środku w matce siedział.
Wyleciał z tarczy to zaczeli go cepami bumpować :D
Moros był w siege potem wylazł ale Krall już miał punkt na nim.
Bombami zatłukł małe ustrojstwa i se poleciał jak już tacklerzy trzymali Morosa.
Bład PL bo sie napalili i wyciągneli samotnego dreda.
partridge:
--- Cytat: ArchenTheGreat w Wrzesień 06, 2007, 21:41:50 ---Właśnie dostałem informację, że Fallen Souls usiłowało się poddać. Mieli zachować swoje stacje w zamian za mothershipa i parę innych warunków. Podobno część dowództwa FS się jednak wyłamała licząc na nadejście pomocy od M.Pire i CoW i rozmowy zostały zerwane. Szkoda bo najwyraźniej konflikt dryfuje w stronę nudnej walki na POSy.
--- Koniec cytatu ---
Ales ty glupi i znowu siejesz nieprawde...
Bylem na tym spotkanku.... wygladalo to tak.... "CHCA MS'a...buheheheheehehehehe .... To niech go sobie zbuduja!"
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej