Eve Online > NoobGarten
Trudna decyzja
FaTuM:
ehh to nie tak, bedziesz potem zalowal nadmiaru charyzmy, jezeli chcesz zrobic uniwersalna postac to ja radze osobiscie wiecej int/perc
gregman:
Fakt, charyzma jest dla mnie najmniej ważna. Wolałbym mieć przy takim wyskilowaniu learningów
2 perception więcej na rzecz willpower. Tylko czy to będzie miało dużą różnicę później ?
Do tego na starcie dostałem kilka skillów science które są do labolatoriów i wogóle mi się nie przydają
Fizyk:
Jasne że będzie miała przełozenie, 2 punkty więcej w primary atrybucie daje ponad 1m sp więcej po roku skillowania no a to już jest coś. Hmm zawsze masz jeszcze możliwość skilowania tego chara na industry i tym podobne i załozenie alta tylko do PvP. Jeśli się skusisz polecam taki układ atrybutów : Perc / int / will / mem / char
pozdrawiam
gregman:
--- Cytat: Fizyk w Września 03, 2007, 10:45:25 ---Jasne że będzie miała przełozenie, 2 punkty więcej w primary atrybucie daje ponad 1m sp więcej po roku skillowania no a to już jest coś. Hmm zawsze masz jeszcze możliwość skilowania tego chara na industry i tym podobne i załozenie alta tylko do PvP. Jeśli się skusisz polecam taki układ atrybutów : Perc / int / will / mem / char
pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Przemyślałem już sprawę prowadzenia dwóch postaci naraz i to odpada - za dużo zachodu. Chyba jednak zrobie nowego z takim układem atrybutów jak napisałeś.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej