Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarty turniej aliansowy
Michieru:
--- Cytat: Hoshino Rika w Wrzesień 04, 2007, 23:33:47 ---tiaaa... moze kiedys... plynna bitwa, close megasy wpadaja na pole bityw wraz z tacklerami wiazac sily wroga, snajpwerz y warp na 180, i rozpocznaja ostrzal, pojawiaja sie logistyki by naprawiuac cloose range shipy, medium i light support onu stron probuje ubic logistiki i przeszkodzic w ubiciu wlasnych......w 40 fpsach.....
--- Koniec cytatu ---
...a później się budzisz.
LosBekoczoS:
Panowie koniec oftopa ... prosze o TURNIEJU pisac a nie senne mary jak mogla by eve wygladac jakby wiecej chomikow bylo na przecietnego gracza..
Gregorius:
i kolejna seria sobotnich meczy pokazała, że logistyki to całkiem dobra taktyka.
To co mnie zaczyna już drażnić, to fakt, że przez te EW każdy squad ma missleshipy caldari z f.o.f'ami...
przez to walki są cholernie nudne ;/
a ktoś mi streści przebieg ostatniej ? (tam, gdzie AGONY dostało w dupę?) bo kurczę nie mogłem jej obejrzeć..
Michieru:
Prawie każdy. Wczoraj np. ktoś (nie pomnę kto, oglądałem tylko 2 walki, będąc zajęty czym innym) wystawił setup z 5 deimosami i zarżnął przeciwnika w kilka chwil. :)
A walki (z kilkudniowym opóźnieniem) obejrzeć można na stronce EVE TV.
Aeon Horax:
[dzien czwarty]
the oss wystawilo nano battlecruisery, jak to zwykle robia jak chca kogos zblobowac, tylko lole nie mogly uciekac z turnieju. :2funny: :2funny: :2funny:
Ciekawe czy wcsy tez zfitowali :D :D :D
Jak na razie najwiekszy LOL dla chlopakow z OSS O0
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej