Eve Online > NoobGarten

HOUND, TLUMACZENIE, OPIS

<< < (2/2)

Ellaine:
A to moja kupa, nie chcialo mi sie sprawdzic czy w grze jest inaczej. Nie latam bombrami tylko przepisalem opis ze strony. Wydawalo mi sie ze byly niedawno aktualizowane bo juz jest Abaddon a przeciez ten odatek wyszedl niedawno.

Voulture:
Ale bonusy byly ukryte a teraz sie zmienili przy mega nerfie mantiory zwanym takze wyrownaniem i ogolnym boostem bomberow.

Ogolnie sprowadza sie do wychodzenia z cloaka w dobrym momencie i probowanie ustrzelic wrogiej frejki w jednej salwie, czasem mozna sobie pozwolic na dodatkowe. nie najglupszy statek do black opsow bo niklym nakladem pienieznym mamy dosc zwrotny statek z dampami i dobrym dpsem. Ciekawwy w grupach. Polecam filmik House of Prawn 2 dop znalezienie na evefiles badz stage-6.

Goomich:

--- Cytat: Albi w Sierpnia 29, 2007, 21:12:43 ---Na dodatek, bardzo zaawansowane podsystemy namierzania rakiet sa w stanie z uzyciem triangulacji (bwahahaha) z wyprzedzeniem wyliczyc trajektorie lotu rakiety, w efekcie dajac mniejszy promien sygnatury rakiety co czyni ja skuteczniejsza przeciw malym celom, a jednoczesnie - jest bzdurą.
Po pierwsze, to rakiety nie maja promienia sygnatury tylko ich cele, rakiety to maja promien wybuchu

--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---resulting in a decreased factor of signature radius
--- Koniec cytatu ---

Tam jest napisane, że maja obnizony "factor of signature radius", a nie signature redius.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej